Kräftskiva

Ikväll ska det ätas kräftor. På initativ från mej ska jag, mamma, pappa och moster sitta på balkongen och frossa i oss godsaker. Räkor, kräftor, bröd, vindruvor och massa goda ostar. Mmm, kommer bli så gott så! Slutar om en timme och ska cykla hem för att hämta bilen och brumma ut efter min dator. Ett väldans tjat om denna dator nu... Men förhoppningsvis kommer den leda till mer blogging! Tänk på det!



Happy

Äntligen! Idag tog jag som sagt tag i saken och köpte dator. Per hämtade upp mej och vi åkte ut till OnOff där jag har 10% på hela sortimentet. Ganska så fint när det är en högre summa. Hittade en som jag föll för direkt så den fick det bli. Självfallet hade de den inte på lager men redan imorgon skulle den komma in. Senare på dagen gick jag också och skaffade ett TRE-modem. Ett rosa, såklart. Och ganska så nöjd gick jag ut från den butiken också. Men antagligen mest för att försäljaren inte för sitt liv kunde förstå att jag bara var 20... Hur ofta för jag höra det liksom..? Eller så ville han sälja mer, vad vet jag.. Haha. Lunchade även med Sannis idag alltid lika trevligt.  Åt skaldjursapastan på Kebabhouse. Den var något extra. Tränat på kvällen igen och sen när har jag kunnat träna alla dagar i veckan + att jag kan vara med på helgens match?? Inte igår i alla fall, säkerligen någon gång förra året...

Time to sleep. Natti

Vanlig onsdag

Nu har jag fika på jobbet. Och jag sitter här med en godispåse... Inte så bra, men det var längesedan sist, (tror jag...) så det får väl gå. Mycket att göra på jobbet hela tiden. Förstår inte att det inte lungar ner sig. Men tiden går fort iaf. Ikväll har jag för ovanlighetens skull inte ett dugg plaenrat. Blir att knalla hem till lägenheten, handla lite mat och bara slappa. Imorgon är jag ledig och ska då äntligen köpa dator. Hur många gånger har jag itne sagt att jag ska åka iväg? Nu får jag ta tag i det! Det är ju trots allt en rolig sak. Nu ska jag däremot kika in på lite nya accessoarer inför hösten. Kan piffa upp vilken outfit som helst och det kan vara kul att ha lite snygga smycken när man annars går så sportigt klädd... Vi hörs!


Armringarna från Ms Bijoux är riktigt fina. Dags att beställa några.

Kassler

Hej bloggen! Härligt att sommaren kom tillbaka från ingenstans! Idag har jag haft en underbar dag med min kära mamma. Hon ringde imorse och ville bjuda på lunch så vi bestämde plats på stan. En pizza på kebabhouse blev det och det var precis vad jag behövde efter en partykväll några timmar tidigare. Hamnade tillslut hos Jessica och sedan på Nöjes. Det var längesedan jag var där, men helt okej faktiskt. Match igår också, Fagerås och vinst med 3-1. Planen var ungefär som en matta efter allt regn och var det mest jobbiga jag sprungit på. Men det gav i alla fall bra, har träningsvärk idag. Nu har jag precis lagat ihop lite matlådor. Kassler & ris kommer att ätas denna vecka. Inte varje dag hoppas jag men risken är nog ganska så stor. Har ingen tid att laga på vardagskvällarna. Nu ska jag packa ihop lite saker och cykla ner till mej. Och mina älskade vänner, tack för igår! Ni betyder så mycket!


Friday

Äntligen fredag! Om två timmar är det helgen och jag ska tuffa hem till Louise och fullkommligt dö i hennes soffia. Jag, Linda, Jess och hon ska se på film. Made of honour eller något sådant. Vi försökte se den även förra veckan men lyckades inte så bra. Vi hade alldeles för mycket att prata om. Men idag ska vi bättra oss och inte släppa blicken från Patrick Demsey... Det borde ju egentligen vara ganska så omöjligt??? Trevlig helg!


Bra gjort

Å just nu vill jag bara att den här torsdagen ska vara över. Har vaknat på helt fel sida, eller kanske rättare sagt inte på någon. Somnade alldeles för sent bara för att jag envisades med att diska & städa lägenheten fast klockan var ett på natten. Och sen när jag väl skulle sova var jag pigg som bara den och kände för ett sex and the city-avsnitt. Så någon gång vid halv tre var jag trött nog att somna. Så idag går jag med en seg kropp och jordens huvudvärk. Bra gjort! Matchen vann vi med 5-3 igår och jag fick spela forward som jag inte gjort på ungefär ett år. Hur kul som helst! kväll ska jag och Per förhoppningsvis på hockey i Kil. Färjestad spelar. Men först ska jag kämpa mej igenom några timmar här. Vi hörs.

healthy

Det enda positivt med att det typ är höst ute är att affärerna börjar fyllas med massa nya kläder. Gick en sväng på MQ igår på lunchen och det kändes som jag ville ha allting ungefär. En massa snygga pennkjolar, stickade tröjor och snygga boots. Men ja, så här i slutet av månaden är kontot inte allt för fullt så jag lär få vänta ett tag på mitt shoppande. Får nöja mej med att fönstershoppa tills på måndag. Idag är det ledigt och match står på dagordningen. Bortamatch i Eda. En gnaska så dryg bussresa lär det bli... Men jag överlever nog. Nu ska jag laga lite lunch bestonde av lax & pasta. Mamma pratar alltid om hur nyttigt det är att äta lax så idag känner jag mej riktigt duktig. Inget halvfabrikat här inte.. Ha en bra dag!

kaffe-kaos

Och så var det måndag, ny vecka och ännu ett steg nämre hösten. Det känns som att allt går tillbaka till vardagsrutinerna igen. Vädret är skit, det är mörkt om kvällarna och de flesta är tillbaka på jobbet. Jag säger det alltid men sommaren gick sååå fort. I år måste det seriöst vara rekord. Kanske beror det på att det var första gången jag inte slutade skolan och fick sommarlov, eller så blir man bara äldre och uppskattar allt mer. Hoppas i alla fall på några fina, soliga dagar innan hösten är här på riktigt. Är ju trots allt augusti fortfarande. Utgången i lördags var ganska okej. Vi satt först hemma hos mej och drack vin för att sedan trippa ner till Ankan och inta det kokande dansgolvet. Det var ganska så svettigt! Men DJ:n var riktigt bra. Tack för att han inte spelade massa techno-låtar. Nu ska jag massa min mamma en sväng. Det var tydligen väldigt längesedan jag gjorde det.... Natti.



Har glömt att visa denna klockrena bild. Här är vi nere på ett café på bryggorna i Smögen. Det blåste storm men vi trodde tydligen att man kunde ha uppe ett parasoll ändå. "Det bjuder vi på", var min kommentar när Becca varande oss en minut innan hela bordet ställde sig på högkant. Ja resultatet ser ni ju här ovanför.. Så mycket fika blev det inte & tror ni att den snygga servitören tyckte vi var ganska så körda....?

På G

Godmorgon! Och så var man åter på jobbet efter en härlig ledig dag. Lite otippat åkte jag ut och tittade på fotboll i Skattkärr igår, tillsammans med Sanna & Sandra. Herrarna spelade och oj så dramatiskt det blev! Tre röda kort och spännande så in i bomben. Tyvärr fick de stryk med 1-0. Orättvist och bittert. Det var tydligen en sån kallad sex poängsmatch. Jag tyckte synd om dem. Idag blir det utgång som jag förutspådde igår. Linda, jag & Louise är laddade som bara den. Det har varit dåligt med danskvällar i sommar. Men först jobb!

yeah

Det är så himla roligt att hitta massa gamla playlist man har sparat på. Just nu går jag igenom lite gamla Rnb låtar med Neyo, Kanye West, Sean Paul, Chris Brown m.fl. Känner genast hur sugen jag blir på att gå ut och dansa. Kanske blir en utgång trots allt imorgon. Hade ingen lust alls först men nu känns det inte helt omöjligt... Nu har jag målat klart min pall iaf. Det var riktigt mysigt att sitta ute i parken och måla. Kände mej som en liten flicka på ett sommar-vykort. Nu ska jag snart hämta mammi sen blir det fika på stan med Sanna för lite girltalk och kaffe. Ååå nu kom den gamlalåten All falls Down med Kanye West & Syleena Johns. Mmmm!

Godmorgon!

Godmorgon bloggen! Jag är tidigt uppe på lediga dagen. Skjutsade mamma till jobbet för att kunna ha bilen över dagen. Redan satt på första maskinen tvätt och ska strax dra på mej målarkläderna. Skulle säkert behöva sova en stund till men nu är jag ändå igång. Hoppas på att åka och köpa dator senare idag & fixa det mobila bredbandet. Fick pengar i födelsedagspresent så nu är det på tiden att få det fixat. Jag har hela tiden varit inne på att beställa en vit från Dell men jag orkar inte med det. Antar att jag är ganska så gammalmodig när jag tycker att det känns säkrare att köpa den i affär. Okej, väldigt gammalmodig kanske. Nej nu ska jag sätta fart. Hörs senare.


cool down

Det börjar kännas i min kropp att jag nu jobbat nio dagar i rad. Det snurrar i huvudet och jag är stressad för allt som måste göras. Jag svettas floder trots att vi har en kall luftkonditionering (och som jag alltid annars tycker är bra onödig...). Kanske skulle jag lugna ner mej ett par hekto. Imorgon är jag i alla fall ledig. Jag ska tvätta och måla min pall, som jag har som nattduksbord. Den är träfärgad och ska nu bli vit så den matchar alla andra möbler. Nu ska jag köra ett sista race med alla saker. Sen ledig! Puss

I have a dream....

Trots att jag jobbade hela helgen hade jag det riktigt trevligt ändå. På fredagskvällen var jag hemma hos mor & far och åt god mat. Lövbiff med getost & potatis i ugnen. Något jag själv inte lagar till i lägeheten direkt... På lördagkväll var det filmtajm i Viken. Juno tittade vi, och den var riktigt bra. Riktigt my cup of tea. På söndagkväll bytte vi film mot bio istället och såg Mamma mia. Också den mycket bra, det var kul att höra alla abba-låtar igen. Gissa om jag har haft dem på huvudet senaste dagarna... Meryl Strep som har huvudrollen var grymt duktig. Förstå  vad kul att spela in en musikal! Det är nog min största dröm. Men ja, ni som känner mej vet ju mina sångtalanger...  Nu ska jag ut och jobba lite till, sedan iväg på träning i Göstahult. Vi hörs.


he wanted a way out

Ibland blir man ganska så trött av olika saker. Just nu är jag ganska så mycket trött i mina öron. Ett barn öppnade vår nödutgång och satte igång vårt inbrottslarm. Det pep och tjöt i ungefä en halvtimme innan vi fick stop på det. "he wanted a way out and he found one" var pappans svar på sitt barns uppträdande. Mmhm sa vi medan vi börja fundera ut vilken av de ungefär 50 olika nycklarna som var rätt. Och inte lyckades vi hitta den heller. Sanna fick ringa bossen så han fick komma ner och hjälpa oss. Lyckad incident.


Likes asia

Sitter på jobbet och ska alldeles strax öppna. Är helt varm efter en ganska så snabb cykeltur. Jag har problem att cykla sakta, det går liksom inte om man ändå har vinden i ryggen. Blev så törstig så jag var tvungen att köa mej en loka asia. Måste säga att de har lyckats riktigt bra med de nya smakerna. Himalaya High är min favorit, med smak av grönt te & vit persika. Taste it!


last friday

För en vecka sedan hade jag en liten happy birthday-bjudning i min lägenhet. Bjöd på lite mat och bubbelvin och hade en trevlig stund med mina pinglor. Fick en fin blomma som inflyttningspresent och en brödrost och ett smycke till mitt sabo-armband som 20-årspresent. Hur bra som helst, nu ska jag rosta mackor hela hösten. Fredagkväll och jag har ingenting på programmet. Ska slöa lite i soffan nu och ringa Per som befinner sig i Finland på hockeyturnering. Trevlig helg sötnosar.


Snodde detta fina kollage från min vän Linda.

En update

Det är en skrämmande dålig uppdatering på denna blogg. Inte konstigt att mitt besöksantal faller. Men nu ska jag försöka skriva lite igen. Jag hade en underbar bra födelsedag (en vecka sen nu så det känns osm ett tag sen....), en härlig ledig helg som bestod av fotboll, IKEA, pyssel i lägenhet och slutligen en jävla magsjuka! Per som blev sjuk redan på lördagen smittade mej och på söndagskväll var det färdigt.... Har inte haft magsjuka på kanske tio år så jag hade verkligen förträngt hur det kändes. Bland det värsta jag varit med om. Men på måndagen sov jag bort all skit och blev frisk på kvällen. Det var tur så jag hann umgås lite med David & Anna som var på besök. Anna ska flytta upp till Umeå nästa vecka så det var kul att träffa henne innan det (& ja David också såklart....). Nu äf jag tillbaka på jobbet igen och här är full rulle. Det dåliga vädret lockar kunder samtidigt som lagret är fyllt av nya varor. Me like! Ikväll äre fotboll igen. Ska tuffa ut till Skattkärr för att sedan åka tillbaka hem och se lite SATC-avsnitt. På sistone har jag sett så många avsnitt så det känns nästan som jag själv lever deras liv på Manhatan... Vi hörs.

RSS 2.0