Nyår!

Tur att mitticity har öppet på nyårsafton....! Men snart får jag gå hem. Då kommer Louise vara hemma hos mej, duschad & färdig inför kvällen. Så då blir det som vanligt att lägga på en rem för mig. Först ska vi äta mat hemma hos Markus, ett gäng på tio personer ungefär. Därefter åker vi till lokalen vi har hyrt tillsammans med massa annat folk. Tror & hoppas att det blir bra. Kul att ha lite uppstyrt för en gångs skull. Nu ska jag spronga iväg till Clas Ohlsson och köpa en skiva så jag kan bränna inför kvällen.

GOTT NYTT 2009!

Galet!

Oj vilken dag det har varit. Jag trodde att det skulle vara lite lugnare på jobbet idag, men jag hade ganska så FEL. Kaos i hela butiken. Men dumt att klaga, jag vet.... Efter jobbet vandrade jag hem till Lena för en kvällsfika. Det var längesen vi sågs så var skönt att snacka lite. Hoppas det blir snart igen! Nu ska jag hoppa i säng så jag är pigg när kunderna springer loss imorgon... Också kommer David & Anna imorgon! Middag och sällskapande på kvällen väntar.




kommer inte på någon rubrik...

Om man inte har bloggat på någr dagar vet man aldrig hur man ska börja.... Jag hade en bra julafton i alla fall. Och en bra juldag. Precis som de flesta andra har jag ätit massa med julmat, öppnat massa paket & umgåts med nära & kära. Juldagskvällen tillbringades på Nöjesfabriken i nästan ett nyktert tillstånd. Oerhört skönt att vakna upp utan illamående och huvudvärk. Speciellt när man ska jobba & det är en av de största dagarna på året. Ihelgen har jag varit ledig och själv varit ute på rean. Folk är galna och allra mest inne på Gina. Mitt råd är att inte besöka den affären på några dagar... Min kusin Anna-Maria har varit och bott hos mej i några dagar. Mycket trevligt! Igår åt vi på Vedugnen och på kvällen drack vi vin och hade girltalk tillsammans med Sanna & Emma. Vi skulle kila iväg till krogen men som tur var hade vi lite insider-information som meddelade att det var vääääldigt dött ute. Och vi var ganska så nöjda med att sitta i soffan hemma hos mej.

Nu är det snart ny vecka och nya saker som händer. 2009 tex. Men först ska jag se slutet på söndagsfilmen. Puss!


Dan före dan!

Och så var det den 23:e december igen. Det är bara att konstatera att året går fort. Som jag alltid gör. Men livet går ganska fort framåt faktiskt. Idag har jag varit ledig. Väldigt skönt eftersom de senaste dagarna på jobbet har varit minst sagt hektiska. Det är då det är som roligast men det sliter ganska så mycket på en. Igår kväll kände både jag & Sanna att vi ville skjuta oss själva. Kanske tur att vi inte är så impulsiva av oss. Nu har jag packat väskan och flyttat hem till min familj ett par dagar. Precis lagt alla mina klappar under granen och ska snart ta min första skinksmörgås. Imorgon kommer kusiner & mostrar. En ny tradition att vi är här i Karlstad.

GOD JUL på er!



Ps. Besök aldrig systembolaget den 23 december.

julstök!

Okej , nu är det dags för en uppdatering! Sist jag skrev var det julbord och precis som jag trodde blev det en bra & rolig kväll. Idag är jag ledig och jag har lite att julstöka med. Först ska jag torka golven här hemma (det hör liksom julen till tycker jag..) och sen blir det att gå ner på stan och fixa de sista klapparna. Det har gått ovanligt smidigt i år tycker jag. Idag är jag lite seg. Tog en liten för lång sovmorgon. Imorgon kommer min bror hem för julen. Vi ska jobba ihop i helgen. Ska bli roligt & det lär vara en del att göra. Men sånt gillar vi. Nu ska jag inte skjuta upp min städning längre. Vi hörs!

Julbord!

Ikväll är det dags för Intersports årliga julbord. Tredje året jag är med och det brukar alltid bli himla kul. I år hamna vi på nöjesfabriken. Tror att det är någon slags show i samband med maten. Sedan blir det väl att stanna kvar där och invänta nattklubben och allt annat folk. Nu har jag lunch och en Pasta Alfredo ska få mätta min mage. Men bäst att inte äta för mycket kanske, så all sill, lax, skinka, paté får plats i min mage. Hoppas ni har en bra lördag. Puss


Godmorgon!

Godmorgon! Ja morgon är det verkligen. Idag ringde klockan 05.55 eftersom jag hade bestämt med Johan att powerwalka kvart över sex. Ganska så hurtigt när jag inte börjar förens klockan tolv idag. Men det var härligt, och man är ju inte ensam där ute direkt. Staden vaknar tidigare än vad man tror. Nu äter jag frukost och tittar på morgon-tv. Ska laga en matlåda och hoppa i säng igen tror jag. Haha, det kommer ja säkert ångra när jag vaknar upp sen igen.

Tisdagskvalité

Hej!! Skrev ett inlägg tidigare idag, men det hade bara sparats som utkast. Skumt. Jag har i alla fall en väldigt bra tisdag. Jobbet var kanske lite segt men så är det vissa dagar. Jag fick i alla fall en biobiljett när jag kom dit i morse. Jag lyckades vinna en säljtävling vi hade igår, där den som sålde längst kvitto vann. Inga fel alls! Sen kom mamma och mötte upp mig, vi gick på stan en sväng och sedan tog vi en underbart god pasta på Fontana. Nu sitter jag på Färjestad, tittar ut på snön som vräker ner och ska alldeles strax göra i ordning glögg & pepparkakor till oss. Med färsk ädelost. Mmm, kan det bli bättre en tisdagskväll? Puss



Haha, jag hittade en bild på när jag är liten. Vad matade dom mig med egentligen?


RSS 2.0