Dagen D!

Nu är det äntligen dags för vår resa. Ska bege mej om tio minuter till tågstationen för att möta upp Lousie och sätta oss på tåget mot Götebrog och sedan Malmö. Ikväll tar vi nattåget till Berlin som blir vårt första stop. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, så kika in då och då :)

Hej då!



Lite vuxnare och mognare nu, hoppas vi ;)

Det går fort!

Idag är det sista gångn på min juridik-kurs. Det känns konstigt för det känns som det var nyss jag åkte upp för första gången, irrade runt och inte hade en aning om att universitetet var så stort! Kommer inte skriva tenta förens i augusti eftersom jag ska ut och resa, så än börjar inte hets-pluggandet... Tur är väl det.

Nu sitter jag och har en mysig morgon. Dricker te, kollar runt på nätet och lyssnar på morgon-tv i bakgrunden. Älskar lugna morgonar. Senare ska jag träna med Becca på SATS men först ska jag tvätta en massa. Ska ner och lägga i en ny maskin nu. Ha en bra tisdag!

Äntligen...!

Nu var det inte igår ni hörde från mej.. Men nu gör ni det! Jag mår fint, fuyllt upp som vanligt. Precis kommit hem från jobbet och min så kallade hat-vecka är över. Ledig helg och besök av min kusin Anna-Maria väntas. Najs najs. Ikväll blir det dock en sväng ut till Skattkärr och Emelie. Grillkväll. Jag kör på korv. Bra nivå de!

Hoppas ni alla får en bra vårkväll!



Nananana!

Idag är det verkligen en såndär dag då man helst bara vill ligga under täcket hela dagen, titta ut på rgnet och vara nöjd med att vara inomhus. Inte för att klaga men det har seriöst inte varit klockrent väder de senaste dagarna jag har varit ledig iaf. Gissar på att värmen och solen kommer itllbaka i helgen då jag jobbar. Okej kanske inte behöver vara alltför negativ. Är ju trots allt utomlands om en månad!

Senare idag ska jag fika med Jessica och efter det ska jag hem till Färjestad & hjälpa min mamma att städa. Bra flicka! Ikväll blir det fotbollsträning, min tredje i ordningen. Känns kul igen! Nu ska jag kolla på hotell i Barcelona!


Bilder!

Igår var det stor vårfest på Blue moon bar! Alla stans affärer var inbjudna, starboys uppträdde & det bjöds på god mat. Intersport var självklart med! Här kommer lite bilder:


                                 


Blipp blipp

Nu är det maj vilket betyder en månad kvar til Europa. Härligt! Första maj blir en händelserik dag. Jag & Johan var ute och gick vid 8 så jag har preci kommit hem och käkat frukost. Om en stund ska jag möta upp Sanna upp SATS för lite träning och (häng...). Blir att stretcha flr min del, tränade fotboll häromdan (första gången på ett halvår..) och det känns en hel del!! Därefter är det jobb 12-4, sol hos mamma & pappa och ikväll lagfest/grill i Skattkärr. Najs dag!

Valborg firtade jag på Intersport igår. Vi har alltid inventering då så det var bara att rätta in sig i ledet. Räknade Bergviks-butiken och det gick fortare än vad jag trott. Var klara vid elva-tiden redan. Skönt att vi hade dosor i år för innan har vi stått och skrivit upp varenda vara, typ "Nor female shorts" elva stycken. Nu fick man istället höra "blipp blipp" i fem timmar...

Nu måste jag skynda mej! Ha en trevlig första maj i solen. Puss

RSS 2.0