Bring me some water

Idag är det hot, hot & hot. Jag dricker mängder med vatten för att orka med att springa senare. Önskar nästan att vi hade vattenpaus i mitten av halvlekarna, precis som när man var liten tjej. Men ja, det är nog bara önskvärt det. Ska strax laga ihop lite pasta och korv. Bra matchmat det! Bränn inte upp er för mycket idag gott folk. Det bästa jag får är väl en snygg fotbollsbränna. Sånt gillar vi... Vi hörs.


Helg!

Fredagkväll och inte så mycket på programmet. Orkade inte med uteservering och stannade hemma i stället. Grillat med Per, tvättat och inte så mycket mer. Ska strax krypa till sängs då jag är sjukt trött efter en jobbig & intesiv vecka. Imorgon är det sovmorgon och match som gäller. Känns som hundra år sedan jag spelade fotboll ungefär. Hoppas på att foten håller bra i värmen på Skogsvallen. Imorgon kväll väntas även 20-års fest hos Fia. Ska bli trevligt. Sommarklänning får äntligen åkas på då! Nu ska jag krypa till sängs. Nedan lite bilder på veckans inköp! Natti


   Sköna plagg från Roxy.


   Bikbok


   Peak & Bikbok.


vilse

Jag är rädd för att jag har gått och dragit på mej en infektion. Jag är hängig och har värk i kroppen. Per ligger med feber så jag antar att det är han som smittat mej. Får hoppas på att det inte bryter ut bara. Dagen i Linköping var jättebra. Tänkte ladda upp lite kort senare om jag hinner. Vi solade i en jättfin park, shoppade lite, åt god lunch & middag. En toppendag, verkligen! Hemresan tog dock ganska lång tid. Vi lyckades åka vilse och fick vända två gånger. Och när vi äntligen hittar rätt väg efter cirka 40 minuter, så visar det sig att vi inte alls hade åkt fel väg första gången. Bra lokalsinne... Jaja, hem kom vi alla fall tillslut. Nu ska jag gå iväg och fixa ihop en skaldjursallad. Mmm mumma!

Linkan

Godmorgon! Nu är jag laddad för en heldag i Linköping. Per & jag ska strax starta vår minitrip. Sol, shopping och god mat står på programmet. Men nu är det bäst att jag sticker, så inte dagen börjar i några sura miner. Haha. Ha en fin dag i solen mina vänner! Puss


Den 25:e

Ja inte riktigt den 25 maj ännu, men lön kom det iaf in på kontot idag! Märktes att jag hade varit borta tre dagar i spanien, men en del nya pengar blev det ändå.. Denna månad ska det inhandlas ganska så mycket. Alla möbler och intredningsprylar, nya sommarkläder typ SKOR, jeans, linnen & bikini. På onsdag åker jag och Per till Linköping och hälsar på bror. Och jag hoppas på mycket shopping då. Bra affärer där faktiskt. Snart ska jag ner till staden och ta sommarens första uteservering. Ska bli kul, men lär vara en del folk. När jag cyklade hem från jobbet såg det redan ut att vara tjockt. Men någonstanns ska vi väll försöka knö oss ner. Ska bli härligt gott med ett glas vitt vin. Vi hörs.


Fruktigt

AXA guld frukt är något jag starkt kan tipsa om. Är kanske den godaste mûslin någonsin. Fräsch och god så här i sommartider. Har nog aldrig ätit så mycket fil som nu.  Snart är det champions league-final. Ska åka bort till Sannas lya och titta. Som Arsenal-fan vet jag inte riktigt vilka jag ska heja på.. Känns som om det kvittar, men bra fotboll, det blir det nog.

Här nere skulle ni fått sett det fina axa-paketet, men eftersom det nya blogg.se verkar helt fucked up, så blev det lite text istället......


Smögen

Gud så skönt! Det verkar ordna upp sig för vår roadtrip till kusten. Fia har fått tag på ett boende som vi ska boka om allt går i lås. Så i så fall kommer jag, fia, frun, jess, louise, linda & beccis inta smögen v.29. Kommer bli hur kul som helst!!! Ganska så märkbart att vi ens lyckades hitta en vecka som alla kunde på, med tanke på att vi alla är ganska så upptagna annars. Annars så har min helg varit fin. Igår spelade vi match igen och vi är fortfarande obesegrade. Vann mot Eda med 2-1 i en annars ganska så dålig match. Min fot gjorde ont som bara den, men jag bet ihop. Får nog inse att jag inte kan gå några längre sträckor med mina tygskor. Nu ska jag göra mej i ordning för en ny jobbvecka. Mitt hår ser ut som ett fågelbo så jag får nog sätta i plattången. Vi hörs.

image83

white room

Idag har jag hunnit med mycket på min lediga lördag. vakande upp av århundrades sämsta väder i Pers stuga. Regnet öste ner och temperaturen stod på 3 grader. Men jag deppade inte ihop för det. Jag hade ju inte direkt några planer på att vara utomhus. Åkte hemåt och sedan till lägenheten för en första visning för mammi & pappi. Alltid bra att ha med dem när man ska börja planera möblering. De har ju lite större erfarenhet av det än mej om man säger så... Därefter tog vi tre en kort sväng på stan. Jag köpte två nya filippa K -muggar. Ej billiga men dock så fina. Eftermiddagen spenderades på IKEA med Per. Jag mätte och grejade och ville nästan köpa upp hela IKEA. Men efter lite planering här hemma på kvällen så har jag nog bestämt vilka möbler jag ska köpa. Och det blir en del. Säng, soffa, soffbord, matbord, stolar, byrå och bokhylla. På kvällen åt vi ute. Alfie var fullt så vi fick knalla bort till Fontana di Trevi och deras pizza smakde super. Nu ska jag ta mej i säng. Natti natt.


godkänd

Och så var teoriprovet avklarat! Grattis mej själv. En sak mindre och nu kanske jag kan börja leva ett normalt liv igen! Nu ska jag ut på stan en snabbis och kika på nått fint till mej själv. Bra jobbat!


tisdag

Min hektiska vecka flyter på som förväntat. Men snart är den över. Längtar till helgen då jag ska åka och titta på möbler till nya lyan. Ska framförallt titta på säng, soffa och byrå. Redan fastnat för en vit klassisk men det kan vara bra att titta runt lite mer. Speciellt eftersom jag inte har bestämmt möbleringen än. Såg även att Hallongården hade 30% på allt i butiken. Blir att kika in där idag när jag pluggat klart på trafikskolan. Kanske kan få med med Per också eftersom vi ska luncha. Ikväll är det match mot QBIK. Och inget annat än vinst förväntas väl när vi krossade Bråten med hela 9-1 i helgen..  En ganska så fin match ja. Nu ska jag dra mej. Vi hörs.

fin vecka..

Every little dream i dream about you.... lalala. Blir alltid på bra humör när jag hör den låten. Idag är jag ledig! Men dagen ska tillbringas mestadels på trafiskolan. Känns lite segt men jag har lovat mig själv så då får det bli så. Har inte all tid i världen att plugga så får ta varje tillfälle i akt. Denna vecka är förövrigt helt crazy. idag plugg  + träning. imorgon jobb + fest för sara på kvällen. lördag = jobb och fest för sophie. söndag: jobb och match. måndag jobb + träning. tisdag plugg hela dagen + match på kvällen. onsdag utbildning i örebro hela dagen. Någon som vill byta??  Nu ska jag cykla iväg. Ladda ner Chris Brown med With you om du har mer tid än vad jag har. Puss

snårstad

testar pers nya bärbara uppe i mitt rum. funkar super med det trådlösa. i söndags hade jag en underbar dag i pers stuga. en perfekt söndag när man inte orkade med så mycket annat. där kan det nog bli fler dagar i sommar. bjuder på lite bilder.

              

tisdag

Nu känns det verkligen som om sommaren är på gång på riktigt. Lunchade tillsammans med Lousie, Fia och Sophie ute på Waynes tidigare idag. Hur underbart som helst! Och för er som inte testat deras varma kycklingpasta borde göra det omedelbart. Oslagbart god! Tillsammans med en kaffe blev det super. Ikväll blir det ett pass på sats istället för träning. Blir alldeles för stressigt att åka ut idag igen. Och komma minst en halvtimme försent. Då känns ett styrkepass mer värt. Imorse bokade jag även halkbana. Skönt att få det gjort i dessa väntetider. Nu ska jag återgå till mina kläder osm jag packar upp. Puss!


3 poäng

Äntligen helg! Efter denna hektiska vecka är de skönt att äntligen andas ut lite. Jobb, träningar, tjejmys, inventering & seripremiär har min vecka kretsat runt. Vi vann igår och det var inga fel. 4-3 mot Hertzöga. Inte så mycket skönspel i regnet direkt, men TRE poäng iaf. Och jag orkade spela hela matchen, vilket jag inte trodde. Men sen blir det ju inte lika mycket spring på backen direkt. Idag är min familj i stugan men jag bangade för att slappa hemma. Kände att jag behövde det. Ska tvätta lite, plugga och handla lite inför ikväll. Stor utgång väntar! Förfest hos mej och sedan nöjes. Ska bli kul att gå ut med Louise igen! Vi hörs.


RSS 2.0