Kommer ej på rubrik!

Söndagkväll. Helgen är över och jag ser faktiskt fram emot en ny veckan imorgon. Sen när har man längtat till en måndag? Denna vecka har jag massa kul att se framemot. För det första jobbar jag bara 3 dagar vilket känns som ganska lättsamt. Sen är frun hemma från Sthlm också, fika inplanerad på tisdag! Badmintonmatch (!!!!!?), en massa träning & hockey väntas också.

Ihelgen har jag jobbat. Löningshelg är alltid roliga även om det var lite segt idag. Att gå ut och dansa dagen innan jobb är alltid lika smart gjort. Men då brukar jag peppa mej med att jag ska hoppa på kunderna ännu mer (typ straffa mej själv...) så det går riktigt bra ändå! Gårdagskvällen var helt ok. Förfest hemma hos mej först och sedan Nöjes. Och självklart släckte vi ner mellan halv nio - halv tio. Viktigt!!

Nu sängen!

freaky friday

Ledig friday. Jag o Sanna Bääälmen har precis ätit en väldigt god lunch o är laddade för en eftermidag på staden med vårshopping. Vårshopping i snöstormen - härligt! Nu ska vi få i oss lite glass och sedan vandra nedåt i våra älskade dunisar som har fått göra comeback dagen till ära! Hej!



Här snålas det inte på såsen inte!

Det går bra nu!

Kul att mitt Word inte fungerade när jag skulle börja skriva. Var något med något licensavtal blablabla. Får nu istället åka hem till Färjestad och skriva där. Smidigt. Men har i alla fall kunnat läst en del och gjort små fina understrykningar i böckerna. Ska alldeles snart packa ihop här. Louise kommer och vi ska köpa flygbiljetterna vi tittade på förra veckan. Hoppas de inte höjts allt för mycket i pris...
 

Godmorgon tisdag!

Godmorgon. Tisdag igen. Ligger i soffan med datorn på magen och försöker vakna till liv med en kopp kaffe. Tittar på morgon-tv också. Älskar verkligen morgon-tv! Det känns bra att bli uppdaterad med de nyaste nyhterna samtidigt som det är lagom längd på inslagen. Nu ska jag ner i tvättstugan och & starta två nya maskiner. Lyckades pricka in  rätt tid idag! Bra gjort!

Senare får jag besök av Louise och sen också David. Men först ska köket göras om till workshop och jag ska försöka sammanfatta förra veckans lektion...!

Ny vecka, nya möjligheter!

Vad blire med vädret?? Snöar uanför mitt fönster som bara den nu...! Men Mars är väl ganska så växlande I guess. Kollat på hockeyn. Knappast spännande men kanske inte ska klaga. Festen i lördags blev lyckad. God mat, trevliga människor och bra musik (när mn skiva fick vara på i alla fall...) Avslutade kvällen på Ankan där det var proppat som vanligt. Nu har jag precis slagit över till ettan. Verkar vara en dokumentär om unga tjejer och deras olik liv. Intressant! Ska kolla klart på det sen sortera tvätt och diska. Måndag igen var det ja!

Teambuilding...?

Party hos chefen på Öa idag!! Ska alldeles strax åka. Värmer upp med lite infinity samtidigt som jag brostar t'nderna. Hockey kollar jag på också. Vem sa något om att göra en ska i taget?? Han ska bjuda på tacos & sedan får vi se om vi drar in mot staden senare! Nej nu är det dags att packa ihop sakerna och gasa iväg. Ses kanske i dimman! ;)

Besök!

Godmorgon. Just nu känner jag mig helt i vägen i min egna lägenhet. Det är två killar här och installerar nått bredband så jag har fått krypa upp i soffan för att inte vara i vägen. Inser dock att jag måste ta mig till köket snart för min mage kurrar lite pinsamt högt. Får se om jag lyckas ta mig fram.

Fredag i dag, snart är min hatvecka över. Skönt! Ihelgen väntas träning, hockey, fest hos chefen och lite plugg såklart. Nej nu ska jag fösrsöka tränga mej fram här. Hoppas de är klar snart, haha.


090318

Bra start på dagen. Sitter och äter en härlig frukost med jordugrubbskräm, kaffe och knäckebröd och försöker lyssna på morgon-tv. De borrar i lägenheten brevid så det hörs inte så bra. Har varit ute & gått med Johan nu på morgonen. Så himla skönt att det är ljust redan klockan 7 på morgonen. Det måste man ta vara på!

Idag blir det jobb öppning - stäng och sedna hem till Färjestad. Lousie ska massaera mamma & sedan ska vi boka flyggbiljetter. Ska flyga hem från Barcelona till Sverige. Skönt att slippa slippa åka tåg på hemresan.

Trevlig dag & ta vara på det vackra vädret!

Workshop!

Tisdag som annars brukar vara en ganska så dryg dag (plugg, tvätt städ, universitet) har varit riktigt trevlig! Vid 9 dök Sanna tillsammans med sin laptop upp för att hålla mig sällskap i studierans värld. Vi fixkade en trevlig liten workshop i mitt kök med datorer, böcker och kaffe. Varför har jag inte tänkt på att sitta där tidigare?? Lite bättre än att sitta ihopsjunken i soffan. Fint väder hade vi att kika ut på också. Det var i alla fall vad jag gjorde när skadeståndsrätten blev för tråkig. Lunch käkade vi ihop med Emma på Maché. Gott som alltid!

Nu sitter jag hemma på Färjestad. Har skrivit ut papprena till dagens lektion. 14 sidor. Försåtr inte hur vi ska hinna igenom det..? Ska sätta mej med lite kaffe på balkongen och skumma igenom. Men först ska jag svara på denna roliga lek:


En namnlek. Reglerna är; varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug. Om personen som gjorde innan dej har ett namn som börjar på samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han /hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar. Lycka till (detta blir inte lätt)

1. Vad heter du? Amanda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Allt
3. Flicknamn: Andrea
4. Pojknamn: August
5. Yrke: Akrobat
6. Färg: Aprikos
7. Klädesplagg: Anorak
8. Mat: Ansjovis
9. Sak i badrummet: Aftershave
10. Plats/stad: Arvika
11. En orsak att vara sen: Astma-anfall
12. Något man skriker: Apa!
13. Film: Aristocats!
14. Något man dricker: Alkoläsk
15. Band: ABBA
16. Djur: Anka
17. Gatunamn: Aborrevägen
18. Bil: Audi
19. Sång: A little bit more
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Andas på varandra (bra svar...!)

Jag utmanar: Sofia


Bra måndag!

Ibland kan verkligen små saker pigga upp en. Idag har jag varit på topp fast det egentligen bara varit en vanlig måndag. Dels blev jag glad för jag valde ut ett par nya jobbskor. Tog ett par Puma Complete och blev väldigt nöjd. De är lite nättare än mina nuvarande vilket känns skönt! Även om Adistar är de skönaste skor jag någonsin haft så är de kanske inte de mest attraktiva.. Sedan skickade Becca sms och föreslog att gänget skulle träffas för en kvällsfika. Möttes upp på Mat & Muffins men de stängde redan klockan 8 så vi fick sedan bege oss mot Mcdonalds. Vi hade mycket att uppdatera varandra med!

Nu sitter jag och tittar på den spännande matchen mellan Linköping - Skellefteå. Femte perioden börjar nu, hoppas att Skellefteå vinner! Imorgon blir det plugg med Sanna. Vi ska sitta tillsammans och vara duktiga! Kul med en plugg-kompis.


So Damn Beautiful...

Usch idag har det varit sämsta dagen på länge, utseendemässigt. Haha. Jag har gått som ett spöke och vägrat tittat på mej själv i alla 100 speglar vi har i affären. Jag blev ju inte snyggare av att jag hade en röd liten finne som lyste upp i mitt ansikte heller. Tänk er kontrasten, ett vitt face, trötta blanka ögon och en röd finne som tillför lite färg i ansiktet...

Sanna mötte upp mig efter jobbet. Det piggade upp mig! Vi tittade på lite snygga jeans på Bikbok och handlade mat på Hemköp. Ciabatta med soltorkade tomater, fetaost, lufttorkad skinka & sallad. Mmm!
Nu sitter vi och inväntar Greys och Ben & Jerry´s. Men först ska jag lägga ansiktsmask! Hoppas vakna upp en aning vackrare imorgon


Europe here we come!

Söndagkväll & jag och Louise sitter och planerar sommarens äventyr. Vi ska TÅGLUFFA oss igenom Europa. Ett riktigt spännande äventyr tror vi att det kommer bli. Som det ser ut nu kommer vi starta med Berlin för att sedan ta oss ner till Paris & Luxemburg, därefter Franska Riverieran eller Franska ostkusten och sist men inte minst Barcelona! Inget är såklart spikat än men om planerna går som beräknat och vi får ledigt från våra jobb så kommer vi vara borta de tre första veckorna i Juni. Ska bli så himla kul att ha något stort att se framemot nu i vår!

Nu ska vi titta på lite fler hemsidor & sedan sova. Men jag lovar, det kommer fler uppdateringar om detta ämne!



Historien upprepar sig...

Då har jag gjort det igen.. Bokat fel tvättid. Är ledig idag men skulle gå upp och tvätta klockan 7 för att få dagen fri. Men jag hade tydligen glömt att februari bara har 28 dagar och hade då alltså min tvättid i söndags.. Bra!! Men som tur var, var tvättsstugan ledig klockan 12 idag. Så nu stter jag här och väntar på att klockan ska bli 9, ska i väg och träna på SATS då. Senare idag blir det nog lite fastighets-läsning och fika med frun. Träna fotboll ikväll också! Hoppas på att snön smält undan från planen.
Nej nu kaffe!


RSS 2.0