Söta hundar

Lediga dagar går så fort. Oh jag tror alltid att jag ska hinna med allt när jag är ledig. Vilket leder till att det inte känns som man är ledig ändå. Men idag har jag iaf haft en skön dag och struntat ide tråkiga sakerna jag skulle gjort. Var snäll mot Per i morse och gick ut med hans hund Seb (varsegod...). Vi hade en trevlig promenad längs älven och hade jag hittat min usbkabel nu så hade jag kunnat lägga in ett fint kort på honom som jag tog. :)
Eftermiddagen har jag tillbringat på stan. Sophie har hjälpt mej att hitta en klänning (tack). Efter att provat typ etthundratjugo stycken lyckades vi tillslut hitta en som passade mina krav. Vi fikade med Fia, Klas och Jessica på waynes också. Mysigt :)
Gick in på jobbet och hämtade klubban till ikväll också. Och då var Carro där med sin nya, lilla hund som var så sjukt söt. Lite avundsjuk jag blev! Får försöka leta rätt på min kabel så ni får se han också.
Provade skor, vilekt var mindre lyckat. Blir så irriterad på att alla märken verkar ha gjort om storlekarna! Tappar nästan alla 36or. Och jag har haft 36-37 så länge jag kan minnas.... På skoaffären lyckade jag också glömma klubban så expediten fick springa ut efter oss. Inte konstigt att mina tvångstankar om att jag ska ha glömt något blir värre och värre...

Sitter och lyssnar på Plain White T´s nya album (de som har gjort delilah-låten) och det är överraskande bra.
Nu ska jag gå upp på vinden och leta rätt på mina indoor-skor.
Imorgon blire jobb och bowling, öl och mat på score. =)

Bra måndag

Godkväll!
Äntligen lite lugn och ro efter en hektisk dag. Började med övningskörning 9 och med fokus på backa. Jag tyckte att jag själv var ganska duktig och mamma också för en gång skull. Körde runt lite i stan också innan det var dags för jobb. Heldag, dvs 10 till 7. Ganska så drygt men ändå mycket att göra. Blev lite hektiskt när ett ryskt bandylag på ungefär 30 killar i sextonårsåldern kom in och ville ha allt som det stod intersport på. Och inte gick det lättare av att ingen kunde ett ord på engelska heller. Men vi klagade inte. De handlade ju upp hela vår strumkorg så.
På lunchen träffade jag fia en snabbis. Gav henne pengar så hon kan beställa ett läppbalsam till mej från hennes hudvårdsföretag. Så nu ska jag få lena och fina läppar. Förhoppningsvis lite bättre än den där vita salvan som jag dränker ner mej i. Hm ja, sen hände det inte så mycket mer anmärkningsvärt... Jag provade en innebandyklubba iof, eftersom bergvik har utmanat oss i stan på match imorgon. Hej och hå vad det kommer att gå bra. Med min fina klubbteknik... Men jag vet iaf vilket håll ja spelar åt, vilket Sanna hade svårare att komma fram till..... :)

Gjorde ett kort men effektivt pass på Sats direkt efter jag slutade. Kondition och sedan lite stryka med Johan som dök upp. Skönt eftersom jag inte tränat på en vecka. Men nu får jag fan i mej ta tag i det.. Så jag inte lbi ännu mer förslappad!  På lördag drar fotbollen igång lite lätt. Lite väl tidigt tycker jag men ändå skönt på ett sätt.

Ledig dag imorgon. Och det ska bli grymt skönt. Fika och shopping står på dagordningen.
Nej nu får det räcka. Hoppas du är nöjd nu frun :)
Puss

Nummer 2

Heeeeej!
Har haft en mycket skön, ledig dag :) Min mun mår betydligt bättre! Sov ut till elva vilket behövdes efter för lite sömn de senaste dagarna. Sedan ner på staden för en fika med Janni. Hade planerat ltie shopping också men det orkades inte med. Min kropp var inte den piggaste. Åkte hem och sov middag med per istället och drack lite blåbärsoppa. Efter det bar det av till sibylla och sedan lite supershopping i mitticity som hade kvällsöppet. En tröja och en klänning. Precis sett klart hockeyn. Vinst med 4-1 =)
Imorgon är det dags för jobb igen. 11 till 18 och sedan eventullet lite after work med vårt kära intersportgäng =)
Men det blir nog tyvärr ganska lugnt eftersom jag jobbar hlegen =/ Inte det mest roliga att se fram emot. Men iof löning så det kan nog vara en hel del att göra. Och då burkar det ju gå ganska fort!

Nu blire lite Duagava med Lars (ladda ner!) innan jag ska skölja mej med mitt sköljningsmedel som smakar apa.
Heeeeeey :)


Välkommen amandamariajohansson

Jaha, och så hade jag skapat en blogg... Typ sådär 20 år efter alla andra..haha. Har varit helt emot att blogga innan och det har bara kännts som nån trendgrej för mej. Men jaa efter att ha insett att det är väldigt kul att snoka runt på andras bloggar så gör väl även jag ett försök då. Idag har jag varit hemma från jobbet eftersom jag drog ut min visdomstand i morse (har för övrigt ganska så ont ja...) Ja och i alla fall så har jag fördrivit eftermiddagen framför datorn och beslutade väl mej till att testa blogg.se tillslut :) Tog 700 år innan jag hittade ett namn som inte var upptaget. Amandamariajohansson är kanske inte det smidigaste namnet, men men det får funka.

Snart är det Greys och jag sitter för tillfället och klurar på om jag ska åka bort till Becca och se med henne, jess och sophie. Min tand värker men jag får väl ta en värktablett till som tandäkaren så snällt skrev ut till mej, så ska det väl funka. :) Inte för mycket klagande här inte!

Nu har jag suttit här tillräckligt länge. Dags att mätta magen med lite tomatsoppa! Hade fint.

image3
Ja jag är ganska så beroende av er :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0