7 saker

Godmorgon!! Så härligt jag vaknade. Först snoozade jag en bra stund sen slog jag på tv:n och möttes av en julkör som sjöng Jul, jul, strålande jul. Så mysigt. Igår satt jag upp mn ljusstake och imorgon är det första advent, så nu börjar det kännas att vi går mot andra tider. Idag står det lite blandade saker på schemat. Om nån timme ska jag möta upp mamma och pappa på stan (hoppas de bjuder på fika...) sen ska jag bort till SATS och träna och ikväll blir det utgång tillsammans med Jessica. Kul!! Önskar er en trevlig lördag!!

För någon månad sen blev jag utmanad av söta Ehlin och ni som känner mej vid det här laget vet ju att jag är ganska så seg av mej...

7 saker om mig:
- Jag knäcker mina kroppsdelar alldeles för mycket. Fingrar, nacke, fötter, tår ja till och med min käke ibland!
- Jag har ganska många tvångstankar/ritualer för mig. De som känner mig väl vet att det tar en stund innan jag kontrollerat så allt är avstängt innan jag kan lämna hemmet. Men jag försöker jobba med mig själv!! Haha.
- Jag kan lyssna på nästan all musik och till och med tycka dansdband är bra...
- Jag har spelat teater, dansat och tävlat i rytmisk sportgymnastik när jag var liten (två gånger måste ju räknas...)
- När vi mimade till Spice Girls när vi var små ville jag enbart vara Mel C för att hon hade adidasbyxor på sig...
- Den som vill överraska mig med något trevligt kan alltid köpa en stor påse saltlakrtis. Det älskar jag!
- I vår har jag sökt en kurs på universitetet som jag hoppas kunna läsa samtidigt som jag fortsätter att jobba. Juridsik översikitskurs på halvfart fram till sommaren. Hoppas på att det blir så nu!

Mys!!

Riktigt mysigt på IKEA var det. Linda var hemma i stan och hängde på, så vi tog den lilla blå faran och gasade ut. Stadsbussen låg på tutan när jag trängde mig före i rondellen. Så kan det gå ibland. Massa, massa julsaker var varuhuset i alla fall fyllt med. Jag köpte en ljusstake, julpapper & doftljus. Och sen handlade vi mat. Det behövde min kyl och frys. Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och tittar på hockey. Ska äntligen välja ut kort att ha i mina ramar. Ni ser ju på bilderna nedan att jag inte lyckats med det ännu. Nu ska vi fika här. Skumtomtar, lussebullar och kaffe! =)

                                


Surprise!

Ledig tisdag och då passar jag ju som vanligt på att skriva lite... Vaknade först vid halv nio då Lousie ringer mej. Hon glömde bort att det kanske bara var hon som var vaken vid den tiden.. Så jag grymtade till svar att jag faktiskt är ledig. Jag ringer sen och la på. Jag somnade om och när klockan var tio ringde det igen. Det var lilla fisen igen som tyckte att det såg väldigt mörk t i min lägenhet. Haha, då hade hon haft körlektion och ville komma och överraska. Och nu var faktiskt klockan tillräckligt mycket, så hon var välkommen! Vi tog en kaffe och tittade igenom korten från i lördags. Hej och hå! Ska lägga upp dem ikväll. Ska försöka i alla fall.

Snart ska jag iväg till SATS med Affi och styrketräna och i eftermiddag väntar IKEA och MAXI på mig. Lön idag!!       




Busunge!!!!!


Fest!

Äntligen har vi fått lite kyla i denna stad! Skönt tycker jag. Hoppas den stannar några dagar. Sitter just nu och käkar lite lunch på jobbet, men ser mest fram emot ikväll faktikst. Det är stor mitt i city-fest med alla affärer. Först ska vi ha lite fördink hos mej och sedan ska vi knalla bort till centrat. Ska bli skitkul faktiskt! Tror på en galen kväll. Nu ska jag springa ner och handla en lussebulle. Lycka till att ta sig fram där nere, de utslagna idolerna är här och sjunger. Antar att det är ganska så många barn där. Trevlig lördag!

Intense Coffee

Usch, nu är det verkligen inte roligt att jobba inom handeln. Det är ganska så dött om man säger så. Längtar tills julhandeln drar igång om nån vecka. Då kommer dagarna nog gå lite fortare. Snart kommer Louise hem till mig. Hon ska färga håret på mej. Mörkare ska jag göra ett försök att bli. Intense Coffee heter färgen. Låter i alla fall bra. Och sen ska vi mysa framför tv:n. Kan nog bli tillsammans med en påse naturgodis från Nöjesbutiken. Och idag ska jag verkligen försöka komma i säng tidigt. Imorgon ska jag nämligen jag och Johan ut och powerwalka redan klockan 07.15.... Nyttigt det! Trevlig kväll!

Nöjd

Söndagkväll, ja nästan natt och helgen är slut. Men jag är helnöjd ändå. Kom hem runt niotiden och sen dess har jag pysslat och myst med té, telefonsamtal och tv:n. Louise ringde och vi pratade i över en timme. Ibland har man mycket att disskutera när man inte setts på ett tag. Nu ska jag måla mina naglar & krypa till sängs. Ladda för en ny vecka och titta igenom min kalender om det är något jag har glömt. Imorgon kommer jag antagligen vakna med jordens träningsvärk eftersom vi körde ett ganska så hårt pass idag. Gymmet var hur stort som helst. Där kan SATS slänga sig i väggen.. Davids TV blev skitbra också! Tack för en trevlig helg broder!
Natti natt!

Tröttis

Godmorgon! Herre jiiises vad trött jag är. Sovit som en stock nu på morgonen, men nu är jag vaken! Vi ska käka fruskot nu sedan ut till ett köpcentrum och inhandla en tv till David. Sen ska vi färga mitt hår och hinna gå och träna också. Igår var vi ute och åt & såg Bond. Inte alls så dålig som jag har hört att den ska vara. En trea tycker jag allt. Nu får jag sätta fart. Hörs sen. Puss

Linköping

Härliga lördag! Jag är ledig och besöker David & Linköping ihelgen. Slutade lite tidigare igår och åkte med Martin i bil ner. Väldigt bra tajming att han också skulle hit. Igår myste vi med tacos, Idol & gott vin och idag står shopping på schemat såklart. Jag ska roa mej själv i några timmar eftersom David har åkt iväg och jobba. Men att gå på stan själv är faktiskt något jag tycker om. Ego som jag kanske är. Ska titta på lite skor och klänningar. Men först ska jag försöka få ut mitt nytvättade hår utan varken balsam eller borste. Good Luck!



David & Anna i somras.

Spider-woman

Nu ska jag lägga upp bilderna från förra helgen. Jag vet jag är dryg! Härligt med lördagskväll nu. Ska snart åka hem till mor och far och få god mat. Sen ikväll blir det ut på stan med vänner och lite drinkar. Funderar på att testa det nya, Red Room eller vad det heter. Min bror är hemma ihelgen också så kan bli att möta upp han och hans sällskap senare. Blir nog en bra kväll. Jo förresten, fattar ni vad skönt det var att ha mask på sig en hel kväll? Inga bad smiles att oroa sig för. Kanske något man skulle ha lite oftare.. Puss

              

Baka kaka

Nu var det längesedan jag bakade något i från Leilas bok, så ikväll är det dags igen. Jag och Sanna ska göra scones. Sofia påverkade mig verkligen förra veckan. Vanliga scones och även några med choklad ska vi testa. Var precis nere på Konsum och inköpte marmelad, philadelphiaost och mörk 70%-choklad. Mm kommer bli så gott! Vi har varit hurtiga och tränat idag innan jobb också. Ett benpass som heter duga. Och imorgon ska vi köra igen. Så skönt att träna morgon och ha dagen framför sig sen! Nu ska jag tillbaka och jobba igen. Hoppas jag orkar lägga in lite maskeradkort ikväll. Puss

Saturday

Hej! Vilken mysig kväll jag hade igår. God mat, trevligt sällskap och bra på tv. Åt tacos med pitabröd istället för tortillas och det smakade super. Idag tog jag mej en rejäl sovmorgon, upptäckte att klockan blev lite väl mycket och satte fart mot gymmet. Och oj vad min rygg fick arbeta. Det skakade i hela kroppen när jag var färdig ungefär. Haha. Nu sitter jag hemma och ska snart hem till mamma och pappa för lördagsmiddag. Ikväll börjar vi först hos mej för lite vindrickande därefter maskeraden och sedan eventuellt krogen. Lägger upp bilder imorgon på min otrologt sexiga outfit. Trevlig lördag. Puss



Sötis! Tack för igår!

RSS 2.0