Säker på cykeln

Ajajaj! Kanske vore med ett par nya jobbarskor... Dämpningen måste vara helt utsliten eftersom mina fötter värker enormt varje kväll. Borde kanske investera i ett par. Men ja, det finns ju roligare saker att lägg pengar på.. Som en ny väska tex. Satt och kollade runt på några på nätet förut. Gud så mycket snygga jag hittade.. Får se om jag slår till på någon.
Till nått mindre roligt: när jag kom till jobbet imorse och ställde in matlådan i kylen fick jag nog av stanken därifrån. Luktat apa i över en vecka men jag hade hoppats på att någon annan skulle ta tag i det.. Men nu fick jag iaf nog och började leta runt vad det var som kunde lukta så förskräckligt. Och längst inne hittar jag en mjölk med bäst före datum 23 oktober! Som tur var oöppnad men ändå... Över en månad för gammal! Behöver kanske inte förklara hur den såg ut och hur den luktade när jag hällde ut den. Fy fan!

Snart helg igen! Skönt! Som nämnt under blire fest på lördag at Sofias. Hon har bokat en tjej som ska komma och försöka sälja på oss massa sexleksaker. Haha, får se hur allt kommer sluta. Annars finns inte så mycket på tapeten. Lousie kommer ju hem så jag hoppas få träffa henne. Inte ofta man hinner se dej nu. Och snart åker du till Gran Canaria också och lämnar oss i kylan :( Skitunge. Men ja du får komma hem och massera oss sen i april! :) På tal om massage så är mina fötter verkligen i behov av det. Får gå och ta hand om dom nu.
Hej hej!!

För övrigt trillade jag på cykeln igår! Det var ganska kul faktiskt. Slirade som bara den och låg plötsligt på den blöta asfalten. Studsade upp, rädd att någon skulle sett mej och cyklade vidare. Lite ont på armbåge och knä men annars ingen fara. :) Smidig som få.

Händelserikt liv....

Sitter och lyssnar runt lite på ny musik samtidigt som jag raderar lite mail. 790 olästa i inkorgen kändes lite väl mycket. Inte konstigt att msn är så segt.. Allt är massa spam och sen meddelanden från facebook. Känns lite onödigt att de måste skicka ut ett mail varje gång någon skriver eller blir vän med någon..Men ja det kanske är nån inställning som jag råkat klicka i. Finns ju en del som jag inte orkat förstå så himla väl där...
Ledig dag och det verkar vara då jag hinner få en stund över att skriva här. Var ju ett bra tag sen sist och eftersom jag har fått lite klagomål får jag väl skriva lite. Mitt liv rullar på med jobb, jobb, jobb, lite fotboll och lite socialt umgänge med mina nära. Något större har väl inte inträffat sen sist jag skrev (ett sånt kul liv har jag... :) ) Ihelgen jobbade jag och det var kul med skyltsöndag som drog mycket folk. Snön som mitticity hade utlovat var väl inte riktigt som jag hade tänkt mej. De sprutade ut lite flingor från en maskin på övervåningen och ner över scenen. Hade mer hoppats på ett lite täcke av snö på golvet men ja det hade kanske blivit lite svårt...:)
I fredags var Becca, Fia, Jess och Sophie  hemma hos mej. Vi åt tacos, kollade idol (och fick utbortt på hur svenska folket röstar....!!!), tölade och såg reprisen på Greys. Mycket trevlig kväll hade vi. Längtar tills på lördag då Sofia styr förfest och Mange spelar på Arena. Då ska det fan i mej visslas :D 
Idag har jag gått en sväng på stan med mammi. Var hennes personliga assistent i att hitta snygga festkläder. Slutade såklart även med två tröjor för mej och lite hudvårdsprodukter. Julklparna har jag knappt börjat tänka på än. Lite mysigare att köpa dem närmare jul. Nu ska jag göra mej i ordning för mat på restaurang. :) Puss!


Sköna söndag

Å underbara söndag! Inte gjort ett skit, vilket har varit grymt skönt. När jag var lite så hatade jag söndagarna, just därför att man aldrig gjorde något och sällan hade något inplanerat. Nu älskar jag dem för det. Att kunna gå och dra i mjukisar hela dagen, sitta och nörda vid datorn och glo på dåliga repriser på tvn. 
Har egentligen inget intressant att skriva. Inte varit en sån händelserik helg. Fotbollsträning igår och lite pizzaättande med Per på kvällen... Skrivit lite på önskelista till jul idag =) Beverly hills-boxen och Elizabeth Ardens nya parfym ligger högt upp. Luktar gudomligt gott. Ny jobbvecka imorgon. Känns ganska bra. Löning på fredag och en julhandel som närmar sig, så det kan nog bli lite att göra hoppas jag på.
Nu blir det lite kaffe och smörgås. Hade fint!

image29 

Våra kära Astrid

Precis tittat på en dokumentär om Astrid Lindgren som skulle fyllt 100 år idag. Herre, vilken kvinna hon var!   Tänk så många barn som har haft glädje av hennes sagor och berättelser. Vi på saltkråkan och Karlsson på taket var mina favoriter :) Kommer så väl ihåg hur min pappa läste ur den tjocka Karlssonboken för mig om kvällarna och hur jag alltid tjatade om att han skulle läsa ett kapitel till. Bröderna Lejonhjärta är nog den bästa filmen. Gråter alltid när jag ser den.
Hårkvällen var bra. Synd att vi inte hann vara där så länge och bli stylade. Mn skaiaf köpa hårprodukterna för de verkade grymt bra. Nej nu ska jag byta om till träningen!

image26

zzzzzzzzzzz

Helt sjuk hur trött man blir bara man slappnar av en dag. Har gått som en zombi trots att jag sov till tio. Övningskört lite, rensat på mitt rum och hämtat en jacka på intersport på bergvik som jag längtat så till. Men när jag kommer hem så upptäcker jag att det är fel jacka. Är xs i unisexmodellen istället för i dammodellen. De ser likadana ut så det var inte så konstigt att det blev fel. Men ja så går det när man har bråttom... Och nu sitter jag och är råsur eftersom jackan är slut hos fjällräven och går inte att få tag på på hela vintern. Fuck it....... Aja kanske finns värre saker men det är jobbigt när man ställt in sig... Men ja, nu till lite roligare saker. Snart ska jag iväg på stylingkväll på beccas salong. De ska bjuda på vin och tilltugg och samtidigt ge tips & råd om hår och makeup. Ska bli trevligt! Efter det väntas fyspass nummer två i skattkärrs gympasal. Har fortfarande träningsvärk efter i måndags. Men det ska bli skönt att röra på sig. Missar dock dubbelavsnittet av Greys, men det får bli att spela in istället.
Laddar upp lite kort från förfesten hos Linda i fredags. Mycket lyckad kväll! :)

               


Snö

Mm, så skönt det är att sova ut! Precis avnjutit en stor och härlig frukost med gröt, smörgås, te, och min dagliga dos av berocca. Sitter vid datorn en sväng för att välja ut de bästa student- och balkorten. Ska skicak iväg några på utskrift för att rama in eller klistra in in i ett album. Känns lite personligare än att se alla sina foton på en skärm. P3-star gör mej sällskap. Försöker få lite nya låtinfluenser till partyskivan jag ska bränna. Men nej nu ska jag inte bli fast här. Har ganska mycket att dola med innan stan. Usch, nu ser jag att det snöar också. Värt när det ändå bara kommer försvinna.

Åååå jag vill tillbaka!

     

Mys

Hjälp så höst det har blivit plötsligt. Det är mörk, kallt och blött mest hela tiden. Men november ska väl ska vara kanske. Myskväll väntar. Ska snart ta mej en varm dusch, tända lite ljus och sedan krypa ner i soffan. Förhoppningsvis går det nån bra film på tv. En ganska så seg dag har det varit. Träffade dock mina änglar på lunchen, vilket piggade upp mej. Jessica köpte en fin klänning medan jag, fia och sophie fick nöja oss med en kaffe på waynes. Imorgon är siktet inställt på lite shopping och sedan dunderfest på kvällen. Förfest hos Linda med singstar. Kan inte bli bättre!

Nej nu ska jag sätta på lite Tracy Chapman och hoppa in i duschen. Tracy är perfekt att mysa till :)
Laddade för övrigt ner Britney Spears nya album i morse (döm mej inte för hårt.....). Eftersom det har blivit så hyllat så måste jag provlyssna på det. Haha =)
Hade fint!
Lite kort från helgen nedan.

                        

Hot face

Att välja ansiktskanon på solariumet var kanske inte det bästa när man inte har solat på ett tag... Ser väl mer eller mindre ut som en tomat i ansiktet just nu. Men men det lägger sig nog till imorgon får vi hoppas.
Varit en intensiv dag med två clinics. Suler i morse och skidutrustning på kvällen. På lunchen sprang jag och hämtade min klänning som jag köpte förra veckan. När jag kom hem upptäckte jag att den var felsydd så jag fick gå dit och klaga. Lagomt kul. Men nu är den fixad iaf.
Ser fram emot helgen då det blir fest både fredag och lördag :) Inte varit ute på år och dar känns det som, så det ska bli grymt kul. Nu ska jag dricka kaffe med mamma. Hej


Tappad kaka

När hockey inte är som bäst är det ju tur att det finns andra saker som man kan ha roligt åt. Som att jag t.ex. tappade mitt fikabröd två gånger idag. I pausen var jag hungrig så jag ville ha en mjuk pepparkaka till mitt kaffe. Och vi hann inte ens sätta oss förens min tallrik vek sig och min kaka låg på backen. Mindre roligt eftersom spelet precis skulle börja igen. Men ja, min mage var sugen så jag fick kuta ner och köpa mej en till. Denna gång hann jag sätta mej på stolen och tydligen också leva mej in i matchen eftersom kakan ännu en gång låg på det äckliga betonggolvet. Sophie och Sofia dog av skratt och också jag.
Matchen var kanske inte den bästa. Skåre fick stryk med 2-0.

Funderar på att se greys-avsnittet från i onsdags som jag har inspelat eller krypa till säng. Börjar ju iof kvart i tolv imorgon så det skulle jag kunna göra.
Sov gott.

Same mistake again - James Blunt


God mat

Kanske vore med en uppdatering. Haft fullt upp så tiden har inte räckt till. Men idga är jag ledig så då passar jag på att skriva lite. David och Anna har varit på besök i några dagar, tor - lör. Vilket har varit mycket trevligt. Hann dock inte göra så mycket mer än att äta med dom, haha. Men vi åt väldigt gott iaf. I fredags lunch på Maché. Deras skaldjurpasta är ett måste att prova. På fredagskvällen blev det oxfilé hemma och sedan lite tv-tittande.

Igår åt jag också gott. Jag, Sophie, Becca, Sofia, Louise, Johan, Johan och Klas besökte arena på kvällen. Mycket folk och smaskig mat. Lousie burgare var dock helt rå dock...:O Men det upptäckte hon när hon var mätt så det gjorde henne tydligen inte så mycket.. Togs en hel del kort också på order från mej. Jag tror inte jag har varit med på kort sen älven brann. Men ja resultaten kan ju diskuteras. När jag kom hem kom jag på att ingen gav dricks till den trevliga servitrisen. Och med ett sällskap på 8 personer kanske man bör ge lite iaf... Jaja.

Som sagt ledig idag. Varit nere på sats och lyft lite. Nu blire snart lite lax och därefter övningskörning. Klockan fyra ska jag och frun på hockey. Blivit som vårt lilla söndagsnöje.

Ska nämna den lyckade bowlingen i onsdags också. Eftersom vi klarade vårt mål på den så kallade VM-dagen i början av oktober bjöd cheferna ut oss på mat och bowling på Score. Jag hade antagligen helt fel teknik eftersom jag hade jordens träningsvärk i vänstra armen på torsdagen. Och jag slutade sist och näst sist i vår grupp. Men ja, det var kul iaf. Något man borde göra oftare. Nu väntar duschen och min lax.
Hej!

RSS 2.0