vill ha

träningen fick stå åt sidan idag. kroppen värker och jag känner mig inte alls pigg. har istället sjunkit ner framför datorn och tittat på kläder. hittade sjukt snygga klänningar och toppar på asos. vill ha, vill ha, vill ha! beställde även hem en klänning från american apparel förut. hoppas den hinner komma innan helgen, då utgång är planerat. om jag mår bättre vill säga. har även tittat till ställningen i pers sista match för säsongen som spelas nu. i paus mellan första & andra perioden stod det 2-2 och i nästa paus låg de under med 7-2... kan inte ha varit särskilt muntert. nu är det dags för mina läkare att inta rutan. vi hörs!

busy woman

kass uppdatering senaste veckan, jag vet! dålig av mej. mycket jobb och andra saker har stått på schemat. försöker hinna skriva ner några rader medans min lunch värms i micron. en färdigrätt från findus med ris och thaiinspirerad kyckling väntar.såg gott ut på framsidan, men det är av erfarenhet inget att lita på. lön i måndags och den var efterlängtad. både för mig själv och för handeln tror jag. trillat in en massa varor denna vecka och många som har sportlov, så det har varit att göra. träning ikväll, men jag känner mig krasslig. ont i halsen och värk i kroppen. får se om det går över. annars får det bli soffan och ett dubbelavsnitt av greys. inte hunnit sett förra veckans avsnitt, så då förstår ni att jag har haft mycket att göra. inte ofta greys får stå åt sidan. nu plingade micron, får se hur min kyckling smakar. Puss


kebab

med vinden i ryggen och en väntande kebabpizza gick det fort när jag cyklade hemåt efter jobbet. och vilken pizza det var! sjukt god, mattes från norrstrand är något extra. har precis duschat efter att ha sett period två i hockeyn. annars har det varit en bra dag förrutom att jag har ont i min rygg igen. trodde att det hade försvunnit, men icke. kom tillbaka under gårdagens fyspass, när vi sprang och hoppade mycket. får gå iväg igen om det inte blir bättre. nu har period 3 börjat och kaffet är klart. puss.

törstig

Hur beroende får man bli av kolsyrat vatten? Idag var jag tvungen att be en arbetskamrat köpa med när han skulle ner till konsum och handla. Dricker på tok för mycket och blir råsur om det någon gång skulle vara slut hemma. Iof bättre att halsa i sig vatten istället för cola eller annan läsk, men nån måtta får det nog vara på det. Att köpa minst en flaksa om dan känns lite onödiga pengar. Idag kommer min bror hem för att stanna i några dagar.. Ska bli kul att träffa honom igen, längtar till honom. Så imorgon ska vi ha en liten syskondag med besök i stuga och övningskörning. Hoppas även på att mamma lagat ihop något extra gott när jag kommer hem. Nej, back to work!


champions

olalalala, vi vann hela skiten! efter att ha spelat uselt i de två första matcherna tog vi oss i kragen och vann sedan match tre, vilket gjorde att vi gick till final. där vann vi med 2-1 och bucklan var vår. vår målvakt gjorde ett av målen på en lång utspark som studsade över deras målis och in i mål. haha, såg något konstigt ut. sjukt trött nu, så en nap blir, innan det är dags för segermiddag på arena. vin och god mat väntar.

blå ben

tydligen sitter mina nya blåjeans lite för tight då jag tog av dem och var praktiskt taget blå över hela ben och rumpa. mamma blev galen och trodde att det hade färgats av på våra möbler med, vilket det lyckligtvis inte hade gjort. fick skrubba länge och väl i duschen innan jag hade min normala hudfärg igen vilket för övrigt är alldeles för vit. en solning vore på sin plats. äntligen helg och jag är ledig igen. sen väntas två jobbhelger i rad. slutspel i hallvärmländskan imorgon, och jag laddar upp med film och godis. vi hörs.

Love 2

istället för vårpromenad tog jag bussen ner till staden för att fixa teoribok och present till mammi. jag var effektiv och var hemma ganska fort. tittade på greysavsnittet som jag spelade in igår och fällde några tårar. sjukt bra som vanligt. tråkigt att dr burke är borta bara. mamma kom hem med semla till mej, som jag glupskade i mig. därefter bar det av till hallen för första perioden av färjestad - södertälje och efter det mat på arena med min prins. tog etthundratjugo år innan vi fick den och det smakade sådär. men trevligt var det. tack alla för fina sms ni skickat idag. natti, puss!

Love

Så här på alla hjärtans dag passar jag på att byta design igen. Jag är nog mer pinklady än vad jag tror. Precis avnjutit en härlig fruskost med blåbärs/jordgubbs-smoothie, smörgås och frukt. Längesedan jag orkade med att göra smoothie. Får minnesbilder från sommaren då vi praktisk levde på det. Varje kväll bestod av Greys och olika sorters smoothies och milkshakes. Jordgubb, hallon, blåbär, kiwi, banan, ananas, choklad ja gud vet allt vi hade i. Men gott var det iaf! Inställd fika med Sannis idag. Hon måste plugga till sin tenta och jag försåtr henne. Skönt att man slipper sånt iaf, när man jobbar. Får nog bli en vårpromenad i solen istället. Nu ska jag gå iväg och pyssla med lite saker Kärlek från mej på alla hjärtans dag.

       

Jessica och Sophie från i somras. I want it all back.

Coopertest & fällkniv

Jobbet gick inte så trögt som jag trodde så direkt när klockan slog sex kastade jag mig på cykeln och trampade hemåt. Kastade i mig lite mat, gröt och macka, packade väska och stressade iväg till hallen. Hann se en period och lyckades komma mitt i bortalagets hejaklack. Som i övrigt var gigantisk. Så där satt jag helt själv och bara ville be dem hålla käften. Halv åtta hämtade Daniel upp mig mot träning i wåxnäshallen. Hann med både styrka, cirkelbana och konditionstest. Sprang två kilometer på tid. 8,47 hamnade jag på. Nöjd med tiden, men bättre ska det bli! Nu sitter jag hos Per och läser runt på massa olika modeblogar. De är proffsiga men tråkigt att alla se likadana ut tyvärr. Kjolen under hittade jag på nelly. Längesedan jag var inne där. Får klicka hem den när lönen ramlar in på kontot igen och som redan är sjukt efterlängtad.


image36

Drygt?

Precis kastat i mig lite lunch. Räkwok tillsammans med en god saffransås. Mumma! Är väl ungefär det bästa som hänt idag, än så länge. Det är sjukt segt på jobbet och jag vill bara hem. Känner mig dessutom hängig också. Ont i kropp och huvud. Häller i mig lite kaffe nu, kan nog hjälpa för ett tag. Fyspass ikväll väntar och även en period hockey om jag hinner innan. Nu är min rast slut, men bara fyra timmar tills jag slutar. Det kommer säkert gå jättefort...Vi hörs.

schlager, köer och fotvärk.

Kan väl medge att jag mår sådär efter gårdagens bravader. Förfest med schlager, guitar-hero och singstar hos Jessica och sen Nöjesfabriken med en miljon andra partysygna människor. Mestadels av tiden gick åt att stå i köer till insläpp, garderob, toa och bar. Fast en hel del dans hanns ju förstås också med. Träffade massa folk från gymnasiet och gamla klassen som jag inte sett sen vi slutade. Kul! Mindre kul var promenaden till torget när vi skulle hem. Jag hade inte de bästa skorna att gå i när vi stressade för att hinna med bussen. De värker fortfarande. Idag har det inte hänt särskilt mycket. Ätit bakfyllekäk med Per, pizza på kebabhouse och slappat hemma. Nu ska jag förbereda veckan med att laga matlådor. Hoppas på lite uppladning av bilder senare. 

tummen ur

Okej, så här osugen på att träna har jag inte varit på år och dar. Ska snart tvinga mig iväg på ett box/brottning-pass med laget och jag vill verkligen inte. Borde ha hur mycket krafter som helst egentligen eftersom jag varit ledig idag, men icke. Kanske beror på det egentligen. Att jag slappnar av och all trötthet jag bär på kommer fram. Blev ju inte bättre av att jag och Per låg och sov en timme förut heller. Det tar på krafterna att gå på ikea. Köpte dock inte så mycket. Ljus, servetter och en snygg förvaringslåda till alla mina pumps. De tar upp alldeles för mycket plats i garderoben. Men nu ska det bli ändring på det. Jag kan även berätta att jag idag skrivit in mig på körskola. Något jag borde ha gjort för ett och ett halvt år sedan men ja, nu är det iaf gjort.. Bokat två körlektioner och ska försöka komma igång med teorin nästa vecka. Äntligen. Nu blev visst klockan mycket. Får väl kila väg då.. Puss

tjocktisdsg

Tur att det inte är fettisdag varje vecka. Först bjöd chefen på semla på jobbet och sedan stod det en från mamma och väntade på mig i kylskåpet när jag kom hem. Inte det nyttigaste kanske men det är ju inte varje dag jag proppar i mig så. Dessutom är jag värd dem för allt jag sprang för igår på träningen. Inte varit så trött på länge. Först sprang vi distans en timme och därefter spelade vi två-mål i snön. Mina ben har mått bättre om man säger så.  
Nu ska jag krypa till sängs. Ska upp och gå med Jess imorgonbitti, så det är bäst att vara pigg. Natti.


Försoning

Så är snart även denna helg över. Det är sjukt hur snabbt veckorna rullar förbi. Redan inne i februari och jag tyckte nyss det var jul. Fast jag klagar inte direkt, januari, februari och mars är inte direkt mina favoritmånader. Precis duschat efter ett ganska så hårt styrkepass. Är helt slut i rygg och mage. Snart är det dags för bio. Sanna och jag ska se Försoning. Men först lite matlagning och klädbyte. Vi hörs!

image34

Handla mera.

Hade nästan glömt bort hur kul det är att shoppa. Hade en heldag igår på stan med Jessica och Sophie och det blev en hel del inköpt. Två par jeans, tröja, sjal, linne, jacka, sminkväska och lite diverse produkter. Och det känns grymt bra för jag behövde verkligen lite nytt. Känns som jag gått runt på samma kläder i år och dar nu, så med några fler tröjor och en rejäl rensning av allt gammalt mår kommer min garderob bli avsevärt bättre. Köpte mig även en kamera i veckan, så mitt konto mår väl sådär just nu.... Men kameran är grym iaf. 1000 gånger bättre än den förra. Så nu ska det börja bli kul att börja fota ltie igen. Ska dock ta mig tid och ork att lära mig lite effekter på den också.. Kanske är värt att göra om den nu är väl uttrustad... Gårdagskvällen tillbringades på Via Appia med mina flickor. Drack vin och åt lite gott. Kul att ses allihopa igen. För ett år sedan sågs vi varje helg och gjorde något, nu får vi vara glada om vi kan ses nån gång i månaden tillsammans. Men men så är väl livet när man inte längre har skolan som ett gemensamt ställe. Idag är även tjejerna ute men eftersom jag jobbar helg och mår sådär så har jag stannat hemma. Lagat mat med pappa eftersom mamma är bortrest på jobbresa och sedan tittat på hockey. Imorgon är det jobb några timmar därefter SATS och sedan kvällsbio med Sanna. Det ser jag fram emot.
Vi hörs! 

image32

RSS 2.0