Friday 31/10

Vilken tempofylld vecka det har varit! I tisdags var jag ju som tidigare nämnt ledig & det blev en hel del shopping när jag och Louise gick på stan. En pälsig jacka, byxor, tunika, tröja, mössa, en söt rosa väska & jeans. På kvällen var jag på ett jätteroligt pass på SATS. Step-intervall hette det. En rolig mix med stepsteg, styrka och kondition. Tyvärr går det bara en gång i veckan. Störande när de ändå sätter ihop ett sådant pass. Då borde man väl ha möjlighet att gå minst två gånger i veckan? Sedan har jag jobbat, jobbat och jobbat. Eftersom jag är ledig i helgen blir det extra långa vardagar. Ikväll väntas tacos & IDOL hemma hos Sanna. Ska bli mysigt att bara sjunka ner i hennes soffa. Imorgon kväll blir det dock annan fart. Vi är bjudna på halloween-fest med maskerad. Jag ska vara spindelmannen i en dräkt i storlek 140. Hur fult på en skala? Vi hörs.

like a candle in the wind

Vad mysigt det var, ljuspartyt! Hela Sofias vardagsrum var upptänt med massa ljus och hon som pratade var jätteduktig. Det finns allt mycket olika saker man kan hitta på med ljus. Jag köpte tillslut två olika pack värmeljus med doft och en glaslykta med ett ljus i. Det negativa var priset. Allt låg ungefär dubbelt så dyrt som i vanliga affärer. Om inte mer.. Ska bli intressant och se om det är någon skillnad. Sofia bjöd på världens godaste scones också. Med vanlijsmak och aprikos-marmelad. Hur gott var inte det när man var hungrig som en varg? Nu r det sovdags. Imorgon är jag ledig. Andreas kommer hit på en förmiddagsfika sedan blir det stan med Lousie & Sophie och i kvällningen bodypump på SATS. Natti.



Här är lite bilder från PartyLites hemsida, företaget som hon jobbade för.

Ljusparty

Vilken bra start på veckan. Jag gick upp tidigt i morse och stack iväg till SATS för ett konditionspass innan jobb. Hur härligt som helst. Jag brukar inte ha energi på morgonen men idag kände jag mej riktigt pigg. På jobbet finns det att göra eftersom det är höstlov. Massa människor i butiken vilket gör att tiden går snabbt. Ser dock fram emot när jag slutar för då ska jag på "ljusparty" hos Sofia. Det kommer dit en tjej som ska sälja olika sorters ljus, ljusstakar och spaprodukter till oss. Hur mysigt som helst. Skulle vilja ha några fina doftljus till badrummet. Riktigt bra måndag detta. Vi hörs.

roadtrip

Igår bjöd lördagskvällen på något ganska så otippat. Linda, min vän har precis flyttat upp till Sunne eftersom hon läser där. Förra veckan flyttade hon in i en egen lägenhet som hon ville inviga med en inflyttningsfest. Så Jag, Sofia, Becca, Jessica & Louise tog oss en roadtrip upp för att se vad Sunne hade att erbjuda en lördagskväll. Efter god mat hos Linda, som hade fått det jättesnyggt drog vi vidare till en sportbar en bit därifrån. Där spelade vi bowling och "puckspelet" och det var nog längesedan jag har haft så kul. Sen har jag aldrig spelat bättre bowling och vann alltihop, det kanske bidrog till det hela. Haha. Jag brukar alltid komma sist men nu vet jag inte vad som hände. Vid midnatt tog vi bilen hem igen, nöjda och glada med att ha gjort något helt annat än vad vi brukar pyssla med. Tack för en underbar kväll tjejer!

     


Torsdag 081023

Min blogg är tråkigare än någonsin ändå ökar mitt besöksantal? Skumt. Ledig dag idag och jag lyckades fixa en garderob i alla fall. Finns ju roligare saker att göra upptäckte jag. Har varit på SATS idag igen. Sanna och jag körde lite i repen igen. Haha det var ju den 9 juli sen sist, så ja det behövdes! Vi hade några intensiva dagar där i somras men sen fick fotbollen ta över. Men nu är vi på gång igen & musklerna också. Nu sitter jag och tittar på lyxfällan och har ätit en kvällsmörgås. Sjukt hur beroende man kan bli av shopping. Imorgon är det klippning 08.45. ÄNTLIGEN. Sedan en viktig dag på jobbet och sen IDOL-mys med vänner. Godnatt gott folk.



Denna söta hund besökte jag i tisdags. Mmm så go!!

Onsdag

Onsdag är min favoritvardag. Om man kan ha någon sådan..? Det är mitt i veckan men ändå på rätt sida mot helgen. Och så brukar det alltid vara på tv. För några år sedan följde jag OC  och när det slutade tog Greys över. Ska hem till Sanna sen och titta på dagens avsnitt. Men innan det ska jag bege mej till SATS för ett styrkepass. Min rygg mår verkligen inte bra så det är bäst att börja träna upp den igen. Och imorgon är jag ledig! En dag i garderobens tecken ska det bli då sommarkläderna ska bort för plats åt alla nya, varma plagg. Nu jobb igen!

Tisdag

Dålig, dålig, dålig update här. Vad har jag gjort sen sist? Minns knappt men det har varit ledig helg och lite allt möjligt. Nu är det i alla fall ny vecka och tisdag. Och tack för att det inte är måndag längre. För hur grått och mörkt kändes det inte igår? Och till råga på allt var jag tvungen att gå i rusket när jag vid nio-tiden bestämde mej för att åka till mamma & pappa. Jag missade bussen, blev jävligt irriterad på mig själv och min klocka som tydligen gick fel...? Så jag gick hem, i ren protest. Det gick ganska så fort i alla fall. Idag är det jobb och sedan mys hemma hos Carro med henne & Sanna. Ska käka pizza och bara umgås. Och så ska jag mysa med Morris. Sötaste hunden. Bra tisdagsplanering. Vi hörs.

Mitt i veckan

Jag är rikitigt trött på mitt hår nu. Det är härligt långt men slitet och dassigt i färgen. Så idag ska Louise hjälpa mig att färga bort de blonda sommarslingorna så jag återgår till att vara en hel brunett igen. Klippa mej får jag göra när lönen kommer. Hon ska massera mig också. Skönt! Har riktigt ont i rygg, axlar och nacke. I eftermiddag blir det fika med Sannis och ikväll combat. En fullspäckad dag. Puss på er.

Lyckat

Jag & jessica hade en toppendag i STHLM. Bra väder, bra shopping och bra mat. Maten var faktiskt mer än bra. Sophie, vår stockholms-pärla ringde precis när våra magar började sukta efter mat och rekommenderade ett matställe nära stureplan. Kommer inte ihåg namnet men det var väldigt gott. Det fanns massor av pastarätter att välja mellen och så lagade de i ordning direkt när man stod där. Ska fråga Sophie vad det hette. Shoppade också lite smått och gott. Tröjer, väska, underkläder, skärp och hårgrejs. Det sämsta på resan var nog bussen hem. Det satt en man och ungefär skrek med busschauffören från Västerås till Kristinehamn på den bredaste värmländskan som jag någonsin hört. Tur att jag hade ipod med. Idag har jag jobbat, nu ska jag städa och ikväll kommer mamma och pappa hit. Vi ska se fotbollen, käka thaimat och umgås. Sen dyker Per upp med en bra film tror jag. Och jag ska ha en stor godispåse från Nöjesbutiken. Mmm så gott. Trevlig lördagskväll på er.


Blåbärsmuffins med crumble

Igår var det en händelserik dag. Månadsmöte, träning, jobb och sedan muffinsbak. Jag och Sanna bestämde oss för att ha något gott till Greys och satsade på blåbärsmuffins med crumble. Självklart från Leilas bok. Det gick smidigare än vad jag trodde att baka i mitt lilla kök. Och hur gott smakade det inte med nybakade muffins och en kopp kaffe till veckans bästa program? Baka är underskattat, så nu ska vi båda planera in lite mer bakkvällar. Nu har jag lunch och är hemma och äter lite. Ska föra över lite pengar till STHLM.  Min månadsbudget går sådär just nu... Ikväll ska jag träffa min boy igen. Inte sett han på hela veckan. Hoppas ni har en bra torsdag. Puss


     

Photos

Nu ska jag strax hoppa i säng. Månadsmöte tidigt imorgonbitti. Har pysslat lite med kameran under mitt tv-tittanet. Här kommer kort ifrån 40-årsfesten i helgen. Natti!














Budgivning

Tisdagkväll.. Inte mycket som står på programmet. Jag har tänt ljus & sitter ensam framför datorn och tvn. Ska strax ta ork att laga ihop en matlåda och lite kvällsmat. Får nog bli en fryst paj. Där har vi kvällens nivå. Men igår var jag duktig och lagade kyckling & burglur. Var hur gott som helst med broccoli & keso till. Om en timme är det sista delen av Maria Vern - främmande fågel. Ska försöka vara färdig tills dess. Jag & Jess har lagt bud på tågbiljetter också. Förhoppningsvis får vi dom för en krona. Hur billigt är inte det? Bara att hålla tummarna för att det inte kommer någon annan som vill vara med och fightas...

Nytt!

Förra veckan köpte jag dessa snygga stövlar från Replay. Jag är supernöjd. Otroligt sköna också. Blir härliga att traska runt med i vinter.


pecan banana bread

Här är receptet på den goda banankakan som jag gjorde ifrån Leilas "a piece of cake". Mm så gott!

Ingredienser:
150 gram mjukt smör
1 dl strösocker
2 dl florsocker
4 mogna bananer
2 ekologiska ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
½ tsk malen kanel
½ tsk malen ingefära
1 nypa salt
75 gram pekannötter

Smör och ströbröd till formen

1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Vispa smör, strösocker och florsocker vitt och krämigt.
3. Mixa bananerna till en puré och rör ner i smeten, tillsätt äggen.
4. Blanda de torra ingredienserna med hela pekannötter (spara några att strö över) och vänd försiktigt ner blandningen i banansmeten.
5. Fyll en smord och bröad avlång kakform med smet och grädda i mitten av ugnen i cirka 30 minuter. Prova med en sticka, den ska inte vara kladdig.

Jag tog lite mer pekannötter än vad det skulle vara, vilket bara var bra. Välj efter önskad smak. Lycka till.

Självdisciplin

Träningen förra veckan var allt under kritik. Därför ska det bättras denna vecka. Var ute och gick en härlig promenad innan frukost i morse och ikväll blir det Combat igen. Självdisciplinen måste bli bättre nu när man inte har fotbollen att gå på. Ny arbetsvecka idag. Jobbar mån-tors, ledig fredag & jobbar helg. Känns helt ok. Men mest för att jag har STHLM att se fram emot på fredag. Jag, Jess och nu också Sofia och kanske Louise åker upp för en visit. Ingen av oss har särskilt mycket pengar men det kan nog lbi ganska så najs ändå. Jo, rensningen igår... Herregud! Varför, varför, varför kan jag inte slänga värdelösa papper med en gång? Blev sen kväll innan jag var klar med allt. Nu ska jag sätta fart med dagen. Puss

Dagen efter

40-årsfesten blev lyckad! Men jag kan ju lugnt påstå att jag är trött idag. Jag & Per har precis varit på Kebabhouse och tryckt i oss en pizza. Har nog aldrig smakat godare. Sitter hemma hos mamma & pappa nu och ska rensa mitt skåp. Det ligger mängder med papper där. Och jag har lovat i ungefär 4 månader att jag ska rensa så nu är det på sin tid. Rolig söndagssyssla...


Avslutning

Ikväll ska vi ha avslutning för fotbollen. Äta mat, leka lekar och ha lite barnsligt kul. Mysigt va? Vi slutade två i division 3efter hårdsatsande Norrstrand. Mycket bra gjort tycker jag. Kan eventuellt ha en liten chans att gå upp i tvåan ändå men det bestämms inte förens i december. Och kanske inte ska vara för mycket att hoppas på. Annars har jag en ledig helg att se fram emot. Härligt! Funderar på att baka lite igen i min nya favoritbok. Äpple och kanelmuffins med crumble låter lite spännande. Men mest av allt står 40-års fest på schemat. Jessica och Louise som båda är oktoberbarn har slagit ihop och ska firas imorgon. Bacardi razz, Sprite & frysta hallon är inköpta till mej och Louise. Kul med lite drinkar som omväxling. Louise har sin födelsedag idag! Grattis vännen!


Jaaaaa

Äntligen är det dags för Greys igen! Som jag saknat det. Känns som det är hundra år sedan sist och jag kommer knappt ihåg vad allt handlade om. Snart kommer några av mina flickor hit och håller mej sällskap, precis som i gamla tider.





RSS 2.0