Spring!

Nu har jag precis fixat med månadens ekonomi. Betalt räkningar och överfört till mitt sparkonto. Känns bra när man har gjort det så man har lite koll på vart pengarna försvinner. Sitter och laddar för ett träningspass med springtur + intervaller. Jag har skjutit på det alldeles för länge och nu måste jag verkligen ta mig ut. På fredag har vi seriepremiär och min fysik känns inte alltför bra. Dessutom missade jag ett två-timmars pass idag . Så jag har ingen ursäkt för att slippa undan. Kanske det att jag lyckades sträcka mig i ryggen när jag skulle dra handbromsen i bott förut... Bra gjort. Klen som få måste jag vara. Ikväll vill jag gå och se 21. Många som tipsat mig om den. Ska tjata på per senare. Men han kanske tycker att han har rätt att säga nej när han gav mej den här fina buketten igår...


money

Fredag, löning, sol och jobbfri. Känns ganska å fint faktiskt. Ska ganska så snart åka ner till körskolan och plugga, därefter möte upp Jess, fika med henne och besöka Fia på Team. Inge fel att nya pengar har trillat in på kontot igen. Jag är på jakt efter jeansjacka, jeans, caprijeans och lite produkter. Nu ska jag sätta fart, hoppa in i duschen och fräscha upp mej. Bjuder på lite bilder från Mitticity-festen.

           

some colours

"Jason Mraz - I´m yours, nytt och fräsch här på RIX FM" Ehh, hm nej? Typ 2 år gammal? Jaja, godmorgon! Härliga torsdagmorgon. En liten sovmorgon till halv nio, frukost med färska (frysta..) bär, yoghurt, smörgås och nybryggt kaffe. Sedan en uppdatering om vad som har hänt på mina vänners bloggar och tillslut lite skrivande här. Torsdagen den 24 april kommer troglitvis och förhoppningsvis inte innehålla allt för mycket. Lite städning på rummet innan jobb 12 -19. Lunch hade jag tänkt äta på Maché idag. Jag älskar deras sallader. Sedan ska jag med inspiration från Sanna handla lite nya nagellack. Lite ljusa och fräscha färger behöver jag. Ikväll hoppas jag det blir lugnt. Jag vet att jag borde besöka SATS men man kan ju alltid göra lite situps hemma.. Trevlig torsdag.  


att möta våren

I dessa härliga vårtider funderar jag skarpt på att börja plugga istället för att jobba. Hur underbart vore det inte att ligga ute på en filt och läsa en hel dag istället för att stå i en kall butik, le och säga "vilket härligt väder vi har fått" när man inte ens ser det? Och sen komma ut vid sjutiden och inse att det börjar bli kallt igen & solen håller på att gå ner. Okej, jag kanske inte är direkt ensam om att inte kunna sitta ute hela dagarna, men lite bitter får man allt vara. Speciellt när man fick vara i Spanien förra veckan& ligga vid poolen och pressa i bikini.. Nu är min rast slut. Ska ta en sista titt på alla människor som strosar runt i tröja och ballerina därute och förbereda mig för den svala butiken.


sixteen days

Det var inte igår jag skrev här. Sexton dagar för att vara exakt. Alldeles too bad. Men jag har mina skäl tycker jag! Eller kanske inte med mer eftertanke. Jag har i allafall varit i Spanien fem dar, de kan vi räkna bort. Och då återstår det bara elva, vilket  är lite mer förlåtligt i alla fall. Spanien var super. Fint hotell, bra mat och bra träningar. Vädret var inte det bästa men sol de sista två dagarna i alla fall. I lördagsnatt kom jag hem och på söndagen firade jag Per som fyllde 20. Släkkalas med smörgåstårta, kakor och fint väder. Också har vi äntligen vår i detta land! Det var på tiden. På fredag har jag och flickorna planerat in lite uteservering om vädret fortfarande tillåter. Idag är det jobb 12 - 19 därefter träning och sedan en ny titt på lägenheten som det är klart att jag tar över i sommar. Känns ganska så fint! Har precis bokat mitt teoriprov också.. Så nu ska jag börja intensivplugga. Läsa, läsa, läsa.
Nej,  dags att göra sig i ordning för en ny dag. Puss


Mmm


       

Tycker inte att detta ser helt fel ut...  Jag och Sanna smider planer på hur vi ska kunna undvika träningarna och ligga och pressa vid poolen istället. Funderar på att fejka skada. Jag med min rygg och hon med sitt knä. Behöver kanske inte vara allt för genomskinligt. Vi kan vara ganska så manipulativa flickor, bara vi vill. Eller ja, kanske inte. Nej förhoppningsvis hinner vi ju både poolen och träna. Och fotboll älskar vi ju, blir svårt att vara tjock vid poolen istället för att springa på det gröna icke-konstgräset.

En helg.

Övningskörning, match i örebro, pizza och hairspray, sovmorgon, garderobsrensning, SATS, matlagning, och ja inte så mycket mer. Det är ungefär vad jag hinner med på en helg. Hunnit med och varit på ganska så dåligt humör idag också. Det kan jag räkna in som en av sakerna, för det tar också lite tid. Orsaken till mitt dåliga humör vet jag inte riktigt... Kanske att jag sov länge och tyckte plötlsigt att helgen var över, eller att jag inte hann åka till IKEA som jag tror att ville istället för att träna. Tror att jag ville det iaf. Ni hör ju hur det låter. Har inte ens orkat haft en egen vilja idag. Men nu är jag på lite uppgång igen. Sitter och lyssnar på lite Kanye West och ska strax ordna inför veckan. Kolla över matlådor och kläder. På onsdag väntas utbildning i Örebro tillsammans med Johan och Andreas från Bergvik. Personlig försäljning av riktigt proffs ska vi lära oss. Torsdag är min lediga dag och mitt i city-fest på Via Appia. Kul med lite party mitt i veckan för omväxlings skull. Nu vore det bra om Per kunde dyka upp och massera min rygg. Jag ska utnyttja mina chekar jag har fått av honom. En dag som denna förtjänar jag det verkligen. Med eller utan check. Puss

image60
En brownie väntar på mig i kylskåpet, den kanske gör mig lite gladare.

27 dresses

Fredag och bio står på programmet för kvällen. Skulle gått iväg med alla mina jobbtjejer men då tre inte kunde och den fjärde blev sjuk blir jess med istället. Så med trevligt sällskap och en stor påse godis från nöjesbutiken blir min kväll säkert bra. 27 dresses heter filmen och min favorit, Katherine Heigl, från Greys har huvudrollen. Sjukt snygg och lätt den bästa skådisen i Greys. Otrolig talang. Snart har jag en ledig helg också. Bara två timmar kvar.


en rosa

en färgglad dell vore inte helt fel om mina planer går hem med att flytta till egen lya i sommar. nästa vecka får jag besked om en lägenhet och jag går och hoppas hela tiden. redan tänkt ut möbler och inredning så jag blir besviken om det inte blir av. men en bärbar dator behöver jag i vilket fall som helst. jag har en hemma, men den är inte allt för ny. den rosa är läcker, tjejig som jag är. fast per säger att vi ska åka till elgiganten och köpa en till mig, så vi får se hur det blir. han han nämligen liiite större koll än mej. härligt väder idag. ska ut på springtur ikväll om jag hinner, men först back to work.


image57

Two weeks

... kvar tills jag befinner mig i Spanien, Allicante på träningsläger. Underbart det ska bli. Träna två gånger om dagen, gymma och slappa vid poolen.  Och förhoppnigsvis komma hem med lite färg på kroppen. Sannas plan är ju att vi ska träna i shaftless-strumpir och sporttop. så kanske kan det ge något. Har beställt nya skor idag också, så nu är det bara en kondition och lite fysik som fattas... Härligt att det var ljust idag när jag cyklade hem. Kändes inte direkt som man slutat kvart över sju, utan snarare vid fyra-tiden. Och det är ju positivt. Nu ska jag dricka te och läsa Elle. Vi hörs.

RSS 2.0