Städa!

Godmorgon! Två dagar i rad som jag inte behöver besöka jobbet. Gott! Däremot ska jag jobba hemma. Storstädning står på schemat! Ska ställa upp lite vinterstövlar på vinden, dammtorka, dammsuga & torka golven. Får försöka att tänka på hur härligt det är när det är klart. Önska mej lycka till för nu drar jag i gång...!

Sammanfattning!

Har precis kommit hem från SATS. Sprang för första gången på länge. Underbart! Nu sitter jag & dricker en proteindryck och laddar för att gå de få metrarna till duschen... Stockholm i förra veckan var riktigt bra. Kul att hälsa på frun och ser hur hon bor. Hade lite lagom shopping, åt gott och hade allmänt trevligt.

Ihelgen har jag jobbat & haft en kul lördagskväll. Började med en fördrink med Sanna på mamma & pappas balkong. Då kändes det nästan som sommar redan. Satt i tunna linnen och tittade ut på älven. Där kommer vi garanterat hänga fler kvällar!!! Kvällen fortsatte hemma hos Jessica & Johanna lite längre bort på Färjestad. Mycket trevligt! Sen tog vi en taxi till Nöjes och dansade tills det stängde. Nu har jag inte tid att skriva mer. Hej så länge!





På torsdag...

.. åker jag till min kära vän och fru Sophie i Stockholm. Hon är nyinflyttad i en lägenhet vid Hötorget så då måste man ju passa på. Får jag en bra biljett åker jag efter jobbet på torsdag och åker hem ett dygn senare eftersom jag jobbar ihelgen. Ska bli härligt att bara strosa runt, shoppa och umgås. Nu ska jag bara lära mig hur man lägger bud på tradera. Men det borde inte vara så svårt.

 Idag = plugg-dag. Ska börja läsa en bok om förvaltningsrätten strax. Precis fastnat i soffan framför massa bloggar & en grym låt. Ciara feat Justin - Love Sex Magic.

Sunday sunday...

What a day! Efter att jag var klar med klädrensningen har söndagen gått i ett. "Flängt runt" kan vi sammanfatta den med! Har hunnit vara på Stan, Kronoparken, Färjestad, Gärsås, Färjestad igen, Herrhagen & sedan tillslut tillbaka hem till stan igen på bara några timmar.

Sanna hämtade upp mej vid tre & vi gasade upp till Klasmossen för att titta när Skattkärr spelade träningsmatch och visst kröp det lite i benen av att spela igen. Efter en halvlek körde vi mot Färjestad för att hämta en extra bil & styrde sedan ut mot Gräsås. Där blev det lite fika och gos med Aron, familjen Belméns übersöta hund. Lite lagomt galen sådär (fick byta om till mjukisbyxor så mina blanka leggings inte skulle få sig en reva...) Efter fikat åkte vi tillbaka till stan och lämnade bilen på Färjestad. Då upptäckte vi båda att vi glömt våra nycklar i Sannas bil. Sanna dumförklarade mej först men upptäckte några sekunder senare att hon gjort samma misstag... David fick då rycka in och kör oss till Herrhagen där bilen nu befann sig. Därefter gick vi in till stan. Handlade mat på Hemköp, gick upp till mej och lagade kycklingsallad och såg film. Har du ens orkat läsa hit så förstår du att söndagen blev lite flängig. Men vad gör det när jag har haft trevligt..? Nu ska jag diska ocjh sedan krypa till sängs. (Just det, glömde skriva att vi även fick gå tillbaka till Hemköp. Kycklingpåsen var öppnad när vi kom hem och vem vågar chansa i dessa glas-tider...?)


Sov gott!


   




Bättre ordning!

Söndagmorgon och jag och mina garderober genomgår en remover! Efter att ha sett min kära vän Sanna Belméns välsorterade walk-in-closet blev jag inspirerad av att få lite bättre ordning. Så just nu ser det ut som värre än värst här inne. Kläder överallt!. Försöker slänga så mycket som möjligt & siktar på att vara klar om nån timme så det är nog bara att öka tempot här. Phu!

Nöjd!

Äntligen helg! Snart iaf. Bara två timmar kvar sedan två dagar ledigt. Eftersom jag jobbade hela påsken och var sjuk på min lediga dag i tisdags så känns det extra bra. Har inte alltför mycket planerat. Hoppas på bra väder och sitta hemma på mamma och pappas balkong och bara njuta. I morgonkväll hoppas jag på att träffa tjejerna. Gå ut och äta kanske eller bara umgås. No no party i alla fall. Ikväll cyklar jag hem till Färjestad för lite god mat och Så ska det låta!

Trevlig helg på er!


Ett litet tillägg..!

Och så en liten text till bilden nedan (den föll tydligen bort igår..) Denna söta termosmugg köpte jag till Sanna i födelsedagspresent. Passade självklart på att köpa en till mig själv också. Perfekt att ha när man pluggar, går till jobbet eller bara vill dricka ur en fin mugg! (Åhlens 75 kr)






Lite bättre!

Idag mår jag mycket bättre. Kroppen känner sig  betydligt piggare och jag har bara ätit en ipren på hela dagen. Det är ett tecken på ett infektionen är på väg bort. Har förmåga att proppa i mej en del värktabletter när jag inte är på topp. Nu sitter jag hemma i lägenheten. Ska snart cykla bort till Sanna Belmen för lite GREYS. Tror det är sista avsnittet idag...! Har missat en massa på grund av något som kallas slutspelshockey men jag ska nog förstå de mest ändå. Först ska jag plocka lite i lägenheten. Visst är det mycket roligare att komma hem om det är städat och snyggt? Det tycker jag iaf, men ja kanske inte alltid lever efter den principen....

Trevlig kväll på er!







Sjuk!

Det var längesedan jag var sjuk. Så sjuk att man sover mesta delen av dagen. Men som tur är är det min lediga dag idag, så jag slapp sjukskriva mej. Var till och med på jobbet imorse eftersom vi hade semestermöte. Men sedan gick jag raka vägen hem och stupade i säng. Nu mår hag lite bättre. Kan bero på att alvedonen har börjat värka....

Påsken kan sammanfattas med fest & jobb. Varit riktiga roliga utgångar och visst måste man passa på när det har taigits guld, är vår och påsk..? Det tycker jag iaf. Nu kommer snart mamma & David och hämtar upp mej. Ska låna bilen till universitetet. Lägger upp en bild ifrån lördagen, då jag tydligen vägrade le med tänderna.


Guld!

Det har varit dålig uppdatering den senaste tiden men dagen efter ett SM-GULD känns det värt att uppdatera igen! Hur härligt som helst! Jag och Louise var ute & firade en sväng igår, roligaste utekvällen på mycket länge. Spontanitet är underskattat. Blir att gå ut idag också. Kommer antagligen vara sjukt mycket människor!

Idag har även jag och Louise bokat tågbiljetter. Den 31 maj lämnar vi Karlstad för att åka ut i Europa. Klockan 9.04 går tåget mot Malmö och sedan senare på kvällen hoppar vi på ett nattåg mot Berlin. Underbart att få det bokat. Nu käns det på riktigt! Värt att nämna var att vi även hade världens snällaste farbror som hjälpte oss på SJ. Ros till honom!



RSS 2.0