Vinst

Mmm, inte helt fel att Färjestad vann idag! Fan vad bra! Hade de åkt på stryk hade det nog varit ganska så kört för dom. Min dag har inte varit så där jättebra. Infektionen var värre än vad jag trodde så jag tvingades stå över matchen. Jävligt sugit. Har vilat, hämtat pass och lagat tacos med perry och hans fader istället. Perry råkade även ha sönder pappas säng när han skulle sätta sig på den förut också. Brak sa det och så låg sängen på golvet. Och nej han väger inte 100 kilo utan han var enbart lite klumpig. Sen så är inte sängramen den nyaste heller, det kanske jag ska tillägga.. Läggdags nu. Imorgon äre jobb och mys som gäller. Natti.

Saknad

Idag är det exakt en månad till min älskade Lousie är hemma igen. Jag saknar dej så!
Vaknade för övrigt med jordens halsont imorse. Så jävla typiskt eftersom vi har match idag. Och jag kan verkligen inte ringa och säga att jag är sjuk igen. Så himla trött på detta. Var exakt samma sak förra året vid den här tiden. Halvsjuk fram och tillbaka hela tiden. Förstår inte vad jag gör för fel. Nu ska jag leka hemmafru och städa, diska och tvätta. Ett hushåll fungerar tydligen inte av sig själv.

image55

ensam hemma

jag bor ensam i hela fem dar, då mamma och pappa är på fjällsemester i sälen. det är hur bra som helst. kan sprida mina saker var jag vill, äta det jag känner för och dunka på min musk hur högt som helst. fast jag är ganska så avundsjuk på dem också. att susa ner för backen i sol och nysnö vore ganska så härligt. istället får man jobba, inget extra påsklov här inte. fast bara tre veckor tills jag åker till spanien, så det känns inte så farligt ändå. min fest i lördags var mycket lyckad. först hockey med tjejerna och efter det dök även lite boys upp. de ville inte se hockeyn med oss... konstigt tyckte jag... men en trevlig kväll iaf, som avslutades på nöjes där jag och sophie hade vattenkrig. mogna barn. nu ska jag fixa mej i ordning för jobb. 12 - 6 med en timmes lunch och 20 min fika ska jag nog klara av. lite bilder nedan. hej! 

                    

On a night like this.

Party tonight, och jag är laddad till tusen. Eller försöker bli i alla fall. Just nu är jag mest trött eftersom jag inte kunde sova inatt. Låg och tittde på Solstorm alldeles ensam och skulle försöka sova efter det. Gick inte så bra, den var riktigt creepy. Ska kila ut en sväng på promenad, sedan förberada inför ikväll. Klockan 6 kommer mina gäster. Hockey först och sedan dans, dans, dans. GLAD PÅSK också.

image47

sweet tops

Precis kommit hem efter att ha fixat biljett till mamma för matchen ikväll. Så här i slutspelstider är jag glad att per fixat ett passerkort till mig. Smidigt och ekonomiskt. Tyvärr lär jag väl få stå ensam idag eftersom Per är i väg och tittar på Skelefteå. Idag står shopping med jess på programmet. Toppar och partykläder inför helgen ska inköpas. Såg att jag hade mer än vad jag trodde på kontot kvar, så den ska jag sätta sprätt på idag. Men först frukost, dusch och teroriläsning. Trevlig tisdag!


            

socks, socks, socks.

tisdagkväll, hockey, god mat & lite teoriläsning. Sitter och är alldeles uppjagad för att fbk aldrig får in puck-fanskapet. 0-2 efter 35 sekunder och en kokande hemmapublik är kanske lite uppförsbacke. annars en vanlig jobbdag där jag kanske sammanlagt märkt och larmat 800 strumpor. herregud! spyr på allt som heter runningstrumpor nu. 100 olika sorter och färger ungefär. kommer säkert drömma sött om dem i natt. och inte blev jag klar heller. en hel kartong kvar. well well, bättre det än att inte ha något att göra. så om du svettas mycket om fötterna och känner för ett par nya träningsstrumpor, välkommen in till mig :)

igår fick jag en grymt rolig nyhet. hoppas allt går vägen, så jag kan berätta snart. Nu börjar period 3. Puss!

moffa

Jag har en ledig helg. Och det behövde jag verkligen. Att äntligen få vara ledig när alla andra är det, är underbart. Igår blev det en sväng på stan, träning på sats, övningskörning och melo på kvällen. Som jag annars tyckte sög ganska hårt. Inte ett enda bidrag som egentligen är värt och vara i final. Skulle i så fall vara sibel då, men henne stör jag mej på så i övrigt. Ola ringde jag iof på en gång så hans låt var väl ok. Snart bär det av till karlskoga för att hälsap å morfar som jag inte sett på väldigt väldigt länge. Saknar honom. Ikväll väntas bio (eftersom jag bangade i torsdags....) eller filmmys hemma. Vi hörs!

                                                                                    image43

Vantage Point

Ikväll ska jag och Perry på bio. Lite torsdagslyx unnar vi oss. Vantage Point heter filmen och handlar om ett presidentmord. Lite action och sådant tror jag. Idag skiner solen i Karlstad och det känns äntligen som vår. Blåser dock en hel del. Men det gör det väl alltid nu för tiden. Precis plockat upp lite snygga vårjackor och jag bli sugen på varenda en. Jag som lovade mig själv att inte köpa nån ny sportjoacka. Idag är det sista chansen på halva rea-priset, tack gode dug. Är trött på alla röda prislappar. Nu ska jag uppdatera min kalender med lite viktiga saker och sedan återgå till work. Vi hörs.


träna mera

fin, regelbunden uppdatering på min blogg. not. men på en ledig dag hinner vi alltid skriva några rader. hade körlektion nummer 2 imorse och då min första lektion gick relativt bra var jag ännu mer förväntansfull idag. och kanske är det därför jag känner mig så misslyckad nu. för efteråt kändes det som jag hade varit ute och kört för första gången. min lärare ville att jag skulle ändra på vissa grejer som jag aldrig tänkt på tidigare och sa att jag måste träna så det blir en mer naturlig körning. så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. men men, är väl bara att ge sig ut på vägen och köra mera. kvällen kommer spenderas i beccas och johans nya lägenhet med greysvsnitt, girltalk och godis. ska bli kul att se hur de har fått det. kommer garanterat bli avundsjuk. nu väntar lite situps och sedan en varm dusch. jo förresten, i måndags tog Sofia körkort. GRATTIS VÄNNEN. trevlig kväll!

RSS 2.0