Mat

Idag har jag storhandlat på MAXI. Med en stor kundvagn shoppade jag loss bland hyllorna. En riktig bashandling med diverse matvaror. Och jag kan förstå alla som klagar på matpriserna. Det är inte gratis med mat tydligen. Det upptäckte jag idag. Så nu är mitt stora kylskåp påfyllt. Litegranna i alla fall. Jag har spelat match idag också. Inte så mycket att nämna om. Vi spelade inte som vi brukar & fick stryk med 2-0. Nu har David & Anna kommit till Karlstad & ska stanna ungefär en vecka. Trevligt! Jag fick så söta salt & pepparkar som inflyttningspresent. Två små gubbar som kramas med varandra. Vi sitter och tittar på fotbollen nu. Spännande som bara den. Jag måste springa tillbaka. Heja Spanien.


Exhausted

Jag må vara trött. Jag lyckades bara se två avsnitt innan jag föll in i djup sömn & sov i nästan tre timmar. När hände det senast..? Om det nån gång har hänt att jag sover så länge mitt på dagen.. Per väckte mej ur min dvala och serverade mat och tur var väl det annars hade jag kanske fortfarande legat utslgagen. Har precis städat ut mitt badrumsskåp här hemma och ska snart bege mej till lägenheten. Och jag kan inte för mitt liv förstå varför jag inte kan slänga produkter när de tar slut. Jag hade kanske 15 olika förpackningar som bara stod och gapade tomma i skåpet. Värt. Jessica, Linda & Louise kommer till mig sen. Vi ska umgås, kanske se lite SATC-avsnitt och sedan vandra till BMB. Vår vän Sofia ska gå modevsining så vi får hoppas att vi kommer in. Jag hade också chansen att vara med men idag är jag verkligen glad att jag avstod. Jag hade lätt inte pallat en sak till att vara nervös & stressad för denna vecka. Trevlig kväll!


I´m a driver

Oh yes I am!!!! Igår tog jag körkort! Känns helt jävla underbart! Så från och med nu får ni se upp för en svart SAAB 9-3, för det är antagligen jag som är ute och åker på vägarna. Sitter just nu och funderar på vilka låtar jag ska ha med på min första bilskiva. Får nog bli lite blandat med gammalt och nytt. Mr Cab driver med Lenny Kravitz är ju nästan ett måste. Annars så är jag tre-ledig. Tog extra ledigt igår och har ledig helg. Skönt! Lägenheten är i stort sertt klar nu. Lite gardiner & tavlor som fattas bara. Är helnöjd annars. Ska ladda upp lite bilder på det när jag får tid. Nu ska jag titta på lite Sex & the City som jag har fått låna av Linda, Pers syster. Jag har jämt några avsnitt att ta mej igenom...

 

Lyckat

Jag hade en trevlig midsommarafton. Det började som planerat uppe hos Klas. Vi grillade (eller Kim grillade....) gott, drack gott och hade mycket trevligt under det stora tältet. Bra fixat av grabbarna måste jag säga! Det höjde statusen på kvällen. Och sjävlklart också Justin-låtarna som jag lyckades hitta i Klas dator. Ganska så fin nostalgi från konserten för nästan exakt ett år sedan. Han är grym. Runt elva-tiden kom Per och hämtade mej och vi åkte vidare på fest till Johan i Skattkärr. Linda, Söder & Sophie dök upp senare & det blev en ganska så bra tillställning. I veckan är det en del inplanerat. Jobb, träning, firande av pappis födelsedag & lite handling av mat & inredning till la lägenhet. Nu ska jag ska mej till sängs. Natti. Jo, förresten. Jag & tjejerna var på Sex and the city igår. Se den!  


              

svensk sommar

Har det nån gång varit toppen-väder på midsommar? Nej, inte så långt mitt minne når i alla fall. Har precis ätit en silllunch med jordgubbar som efterrätt. Nu ska jag börja göra mej i ordning för kvällen. Måla naglar, platta hår, marinera kött och leta upp lite bra partymusik. Hade tänkt mej en riktigt sommar-outfit med ljusgul klänning och sandaler men just nu känns det inte så lockande. Får leta upp något annat. Bilder lär ni få se senare eller imorgon. Ikväll ska jag sova första natten i lägenheten också. Lite speciellt faktiskt. Men först ska vi fira in den svenska sommaren. Vi hörs!

Midsommar för tre år sedan. Sjukt hur snabbt tiden går.

Midsommar i Sofias stuga för tre år sedan. Det är fina minnen det!

midsummer

Godkväll. Sitter nere hos Per med datorn i mitt knä & slötittar på Eurotrip. Inte min cup of tea direkt så därför skriver lite. Är sjukt trött så det känns som jag skulle kunna somna in vilken sekund som helst. Mina fötter värker också, som vanligt på kvällarna. Men idag har jag varit iväg och gjutit specialinlägg efter mina fötter så jag hoppas det ska bli bättre. Riktiga stenhårda pensionärsinlägg kommer jag från och med nu gå runt med. Inte det sexigaste kanske men nog så behvöligt. Imorgon är det midsommar. Mysigt tycker jag. Vi ska grilla och festa hos Klas & jag känner på mej att det kommer bli kanonbra. Efter att ha flytt staden tre år i rad på midsommar bestämde vi oss för att dra ner ambitionerna lite och inte krångla till det. En grillfest på Stockfallet med trevligt folk kommer bli hur bra som helst. Nu är det inte långt tills mina ögon trillar ihop. Natti & glad midsommar också.


lite att göra.

Okej, det var inte igår, men jag har haft fullt upp hela helgen! I fredagskväll fick jag nyckeln till lägenheten och det kändes underbart. Blev lite annat att se den alldeles tom, men desto lättare att se hur man vill ha alla möbler. På lördagsförmiddag stressade jag & mammi igenom hela IKEA och köpte en del behövligt. Snacka om att det är lätt att plocka på sig grejer där.. På kvällen drog jag & per ihop ett stort gäng och åkte ut i hans stuga och titade på Spanien-matchen. Grillade, spelade Yatzi och hade allmänt trevligt. Söndagen tillbringades först ute i Skattkärr då vi hade seriefinal mot Norrstrand. Matchen slutade 1-1, då de kvitterade i 91:a minuten.... Sedan blev det en ride ut till IKEA igen. Säng, soffa, bord, stolar m.m inhandlades. Tack för att IKEA äntligen har kommit till Karlstad ändå. Hade blivit ganska så krångligt annars. Ikväll ska jag upp och diska allt nytt porslin. Har nog aldrig sett fram emot nått sådant förut. Vi hörs.


fin dag

Om jag hade jordens tråkigaste dag i onsdags var den desto mer intensiv igår. Herre jesus vilken dag! Började med att klockan ringde 05.30 & tid för halbana, som i övrigt gick mycket bra. Kom tillbaka till staden runt elva-tiden och hungrig som få mötte jag upp Jess & Sophie på Maché för en skaldjurspasta. Därefter lite panikshopping på Gina och sedan hem igen. Duschade & fräschade upp mej inför en rad studentfirande. Först gav jag Miffe blommor på skolgården och sedan besökte jag sammanlagt fem studenter på eftermiddagen. Då jag åt mat hos tre var jag ganska så mätt när jag sedan fick stressa i väg på träning. En ganska så kul sådan då vi äntligen spelade lite. Viktig match på sönda, seriefinal på Norrstrand. Oh my... Hem igen vid halv tio, duschade o sen ner och tittade till min älskling som är sjuk igen och sedan i säng vid halv tolv-tiden. Jag somnade ganska så snabbt kan jag säga. Idag är det fredag och det ska bli himla skönt med helg! Jag hoppas hoppas hoppas att jag får nycklarna idag eller imorgon. Puss.

Forever ever ever

Idag har jag kanske haft jordens tråkigaste dag på jobbet. Det kändes som att jag var där i en evighet. Kikade in på MQ:s rea på lunchen i hopp om att shoppa mej lite gladare. Men inte då. Hittade knappast något lockande. Däremot ett par chinos på Gina som jag ska prova imorgon. I natt kommer mamma & pappa hem igen, så det är hög tod att städa upp lite här hemma. Jag har spridit ut mej ganska så bra. Ska sätts på Chris Brown´s nya Forever och skruva upp tempot lite. Heeeeey!

Go Swe

Ikväll är det dags, Sverige mot Grekland. Känns som det kan gå hur som helst verkligen. Men vinst hoppas vi på såklart. Tjejerna kommer hem till mej så vi ska heja tillsammans. Chips och dricka har jag laddat upp med, precis som det ska vara på fotboll. Sanna och jag kommer även att trycka i oss lite handburgare från Sibylla då vi ska träna innan. Stress som vanligt, men det är vi ju ganska så vana vid. Mitt tips för ikväll: 2-2.


pictures....

Jag har hittat min kamerasladd, så här kommer äntligen lite bilder. Från Sofias 20-årsfest förra lördagen. Roligaste kvällen på länge (och i nyktert tillstånd kan tillägas). Skojiga lekar, bra väder & mina bästa vänner som jag har allra roligast med. Kunde inte bli bättre.

                       

28

Jag längtar tills jag har semester, ligger på en filt och inte har några måsten att göra. Läsa pocketböcker, käka glass och mest fundera på vilken sida av kroppen jag ska sola. Om kvällarn umgås med vänner på en mysig uteservering eller ordna en trevlig grillfest. Åka till sommarstugan när man har lust eller åka på båt-utflykt. Just bara njuta av att vara ledig. Ta dagen som den kommer och bara göra vad man vill. Den 7 juli börjar min semester och jag räknar redan ner dagarna. 28 kvar.

ensam

Jag bor ensam hemma. Mamma & pappa är i Prag och jag har lägenheten för mej själv. Det trivs jag bra med. Och det är väl lika bra att börja vänja sig, för snart ska jag göra det permanent. Även om jag har sagt att jag kommer hem ibland o hälsar på och kanske sover över så kommer det säkert bli ganska så ovant. På onsdag lutar det åt att jag får nyckeln och det ska bli spännande att se hur det ser ut utan alla möbler. Jag har inte riktigt bestämmt mej för soffa ännu. Lutar åt Karlstad nedanför. Nu ska jag laga lite mat inför veckan och sedan äta middag med Pers familj. Därefter mysa med film & chips. Trevlig kväll & Puss.



en uppdatering

Dålig, dålig, dålig uppdatering i veckan. fy! men ska försöka sammanfatta lite. I onsdags spelade vi match mot ämtervik och krossade dom med 7-1. Ganska så bra tyckte jag.. Därefter stressade jag & Sannis iväg på en mycket lyckad personalfest på Koriander. Deras biff med pepparsås smakade så underbart gott. Ett måste att testa om du äter där nån gång. Därefter drack vi lite drinkar och gick vidare till Harrys som var enda alternativet till dans den kvällen. Skakade rumpa i några timmar tills svetten rann av oss och cyklade sedan hem. I torsdag var min lediga dag & jag hade tid hos min frissa. Slingade lite ljusa slingor & klippte av allt slitet. Mycket nöjd med resultatet. Blev naturligt & lagomt mycket, precis som jag ville ha det. Igår var det jobb igen. Arbetade till nationaldagens ära i våra nya snygga matchtröjor i gult & blått. Räknade tyvärr ut att det var enda dagen jag får jobba i min då jag är ledig alla Svergies matchdagar. Lite tråkigt, om de nu inte går vidare från gurppen, men det tvivlar jag på.. Får iaf jobba i likadana pikétröjor som landslaget har men inte riktigt samma sak tycker jag. Speciellt inte när jag drunkar i min. Haha, stl S i herr är liiiite stort. Lördagskvällen bjuder inte på så mycket. Kanske en uteservering om jag orkar annars ska jag titta på TV, käka popcorn och kanske förbereda mej lite föt flytten. Inte långt kvar nu & jag har inte packat en sak ännu.. Bra där..  Om jag hittar min kamerasladd ska jag lägga upp lite bilder senare. Trevlig kväll. Nedan min nyinköpta bikini från Roxy.

 

summer in city

Det är sommar! gaaah så härligt. Önskar att jag var ledig varje dag och kunde ligga och pressa på stranden. Men med helltidsjobb får man ta varje tillfälle i akt. Igår tog jag med mej min lunch och cyklade bort till pråmen och hetssolade i en timme. Blir samma idag då jag hoppas få sällskap av my ladies. Längtar till imorgon då det är fullspäckat schema. Jobb, match mot Ämtervik (vi vann i lördags, jag gjorde mål....:) ) & därefter personalfest på Koriander. Nu ska jag sminka mej och cykla till jobbet. Puss

RSS 2.0