Dessa älskade förjylningar del 2....

Tack vare mitt lilla virus tvingas jag ställa in mina planer för kvällen. Norda har födelsedagsfest som jag har sett fram emot hela veckan... Skit också! Men jag sitter inte helt i sjön för det.. David o Sanna kommer hit. Det blir pizza, film  godis. Men först en liten nap. Är slut efter jobbet idag. Trevlig kväll!

Dessa älskade förkylningar!

Jag vet inte vad det har blivit av mej... Uppe tidigt igen fast jag är ledig.. & ändå kan jag inte somna på kvällarna. Ligger och vänder & vrider på mej i en evighet. Kan bero på den äckliga förkylningen min kropp har fått. Då näsan är så igentäppt så man knappast kan andas. Och när näsan känns okej så börjar halsen klia istället. Och när det har slutat så är det dags för näsan igen. Men då är den inte tät längre utan har börjat rinna istället så man får gå upp & snyta sig. Och då blir jag pigg igen och får ännu svårare att somna. Och så håller det på sådär ett tag.. Och när jag tillslut somnar så drömmer jag otroligt mycket & konstigt att sömnen blir ryckigt och jag vaknar varannan timme ungefär. Detta är vad jag har genomlidit de senaste nätterna. Allt bra synd om mig...!

Men ledig idag som sagt! Är på färjestad nu (och inte ens det gjorde att jag sov bättre....) ska ta bilen ner til min kära lägenhet. Göra den lite helgfin och senare träffa Sannis. Var ett tag sen nu.. Det ser jag framemot!

Morgonstund har guld i mun...

Godmorgon! Jag känner mig riktigt duktig. Idag börjar jag inte förens klockan tolv men har varit uppe tidigt och tvättat några maskiner. Gick & köpte nybakat bröd på Anitas Brödbod och har myst framför morgon-tv. Nu ska jag fräscha upp lägenheten lite för ikväll får jag nämligen besök. Louise och hennes dator kommer hit. Vi ska äta god mat och börja planera inför sommarens resa. Kul onsdag!



Vi förfest hösten 2006! Nöjda över att komma in på Arena..

Avtalsrätt

Och så har jag börjat mina nya tisdagsrutiner. Hade klockan på halv nio, gick upp en timme senare, käkade frukost, fick snabbesök av Louise & satte sedan igång att plugga. Boken ja la ut 600 kronor på ihelgen var väldigt bra. Förklarade lagarna på ett enklare sätt. Tar nog lite tid innan man lär sig alla uttryck de använder sig av, men nu tror jag att jag har klarat av hemuppgifterna väl. Dagens lektion ska handla om Avtalsrätt. Intressant!

Nu är det dags för lite lunch. Ska steka oxpytt & ägg, sedan kila ner på jobbet en sväng innan jag tar bussen upp till universitetet. Trevlig tisdag!


Seg måndag!

Måndagar kan jag knappast kalla för min favoritdag. Speciellt inte när det är i slutet av januari, grått & trist. Har haft ledig helg och då känns de på något sätt ännu tyngre. Men nu jobbar jag bara några timmar till och sedan är jag faktiskt redan ledig imorgon igen. Eller ledig är faktiskt helt fel ord. Förra veckan började min juridikurs så från och med nu kommer jag gå i skolan på tisdagskvällarna. Och på dagen lär jag få plugga en hel del. Verkar vara ganska mycket att läsa hemma om man ska hinna med. Men jag är taggad & tycker det ska bli kul att få lära sig lite nya saker igen.
Idag kommer David hem igen också. Skrev ju sist att han flyttade upp till Umeå men i slutet av förra veckan fick han en lärartjänst & flyttar alltså hem till Karlstad igen. Det svänger snabbt i livet!

Nu ut & jobba igen, ikväll blir det Combat!


muskelvärk!

Hej bloggen!
Det känns att vardagen är här nu, för oj vad dagarna rullar på igen. Sen sist har jag mest jobbat & hängt på SATS. Varit där tre dagar i rad nu och jag behöver väl knappast nämna att jag knapp kan röra mig?? Imorgon ska min kropp få vila från både jobb och träning. Tvättid (hoppas jag inte bokat fel denna gång igen...), Sanna-time & eventuell lite mys med mamma på kvällen står på programmet. Jag har bokat in tvätttid klockan 7 så jag borde gå och knyta mig. Men är nästan för trött för att resa på mig för jag vet att en stor dishög står och väntar på mig i köket... Jaja bara att bita ihop. Om fem minuter börjar SATC. Ska hinna klart tills dess. Puss!

  

två söta is-tjejer!


Idag är det dags igen...

..för träning! Det var ungefär tre veckor sen jag besökte SATS. Vad hände liksom? Men ja det har varit jul, nyår andra helgdagar och så lite förkylning på listan... Lite dåligt att inte ha kommit iväg en enda gång men nu tar vi nya tag! Ikväll blir det Combat och imorgonbitti ett styrkepass innan jobb. Så beach 2009 och kanske fotbollssäsong 2009 nu kommer jag!!


Lovely sunday!

Idag har det varit en slapp söndag. Så skönt! Jag sov ganska så länge, vi var ute igår. Sedan åt jag frukost med David som har begett sig tillbaka till Linköping idag. Och på tisdag brummar han upp till Umeå för att bosätta sig där vilket betyder att det är ett bra tag tills vi ses igen... Kommer sakna honom. Eftermiddagen har jag tillbringat med mig själv. Gick lite på stan innan de stängde. Handlade ny kalender (2009 here I come!!!), en kudde till sängen (som går i samma mönster som mina gardiner!) och en tvålpump. Sen handlade jag mat så jag är laddad för veckan. Ganska så kul att handla mat ändå, i alla fall när man har gått om tid och kan traska runt lite bland hyllorna. Lagade ihop lite matlådor när jag kom hem. Behövs i denna månad!

Nu ska jag ställa mig vid spisen igen. Steka lite ägg och korv innan frun kommer till mig. Vi ska se söndagsfilmen A lot like love och fixa med lite bilder. Mys!


HOCKEY-NIGHT!

Igår var det en hockeykväll att minnas. Eller ja, så bra kanske den inte var. Men det var mycket hockey. Först var jag, Sanna, David & Martin på Färjestad-matchen. Andra för säsongen för mig så det var trevligt att ta sig iväg. Även om inte matchen var den bästa direkt.. Sen kilade vi hem till mamma & pappa för lite ost och kex. Mmm! Och sen klockan halv två var det dags igen för nästa match. JVM-finalen!! Vi åkte och köpte Mcdonaldsmat och såg matchen hemma hos mig. Lyckades hålla mig vaken till en bit in i andra när jag somnade som en stock. Och tur kanske var det eftersom de fick stryk. Nu är jag på jobbet och min lunch är slut! Vi hörs!

1 kilo!

Mm mysig lördagskväll med mina tjejer. Louise, Sophie & Becca är här tillsammans med ett kilo godis från Nöjesbutiken. Mmmm! Sett lite på hockeyn och varit uppspelta att Sverige vann. Jag & Sophie i alla fall.... Nu ska jag snart skicka hem dem för jag måste sova. Lite sömnbrist efter alla helgdagar. Imorgon ska jag lägga upp lite nyårsbilder (läs om några dagar, brukar bli så.....) Och jo igår såg jag AUSTRALIA tillsammans med David, Sanna & Martin. Hur bra som helst!! En film som ska ses på bio, inte ladda ner! Natti!

RSS 2.0