etta

Hallvärmländskan var bra. Vi vann tre av fyra matcher vilket resulterade i att vi blev seriesegrare och vidare till slutspel om några veckor. Hemma inte alltför sent, sov litegrann och åkte vid åttatiden till förfesten på Norrstrand. Trevlig förfest och en ganska så lugn sådan. Skönt att bara sitta och snacka istället för att dansa runt som vi brukar göra. Dans blev det istället på Nöjes där vi anlände runt tolvtiden. Det var jordens kö men som tur var kunde vi smita in vipen. Drog oss hem nöjda och glada vid tvåtiden då Per kom och hämtade oss. Jag somnade omedelbart och vakande upp med en fin huvudvärk vid tiotiden.... Idag har det varit lugnt. Per och jag var en sväng på Bergvik och kikade in lite kameror. Ska köpa mig en ny i veckan.  Känns som en bra investering eftersom den gamla är så dålig. Nu är jag sjukt hungrig så lite käk står på turordningen.
Vi hörs!

home alone

ensam en hel fredakgskväll och jag måste medge att det är ganska så skönt. spelar musik, käkar godis och går och fixar med småsaker. precis lagat klart min pastasallad och packat väskan inför imorgon. ska iväg och spela hallvärmländskan och upp redan halv sju... känns sådär inspirerande men det blir nog bra när vi väl är igång. vann den turneringen förra året utan ett insläppt mål så vi får väl försöka ta hem guldet igen.... Imorgon blir det party också. Ska hem till Skog och sedan inviga nöjes för första gången enligt reglerna... kan nog bli en bra kväll. har dock inget tat sätta på mej så jag ska vända upp och ner på garderoben nu tänkte jag. måste bara skriva att lousie, min älsling ringde precis från Gran Canaria. Hon hade 30 grader, gick i shorts och linne och laddade för en utekväll i puerto rico. slår nog nöjes ganska så hårt. jaja, ska inte vara bitter. natti natti.


5-3

Nyss hemkommen efter hockey där Skåre vann med 5-3. Riktigt bra match, hög puls i slutet. Annars har det inte hänt så mycket denna onsdag. Pappa bjöd iof på lunch på Appia vilket smakade bra. Packat upp snyggga Adidaskläder mest hela dagen. Var ganska mycket som jag blev sugen på men med 2000 kronor på personalköp denna månad så borde jag lugna ner mig en aning. Väntar på Missy Elliot-kollektionen också som borde komma in snart och då blir det nog svårt att låta bli... Nej nu ska jag stoppa i mej lite mat och sticka ner till min målskytt (han gjorde mål i tom bur...) Puss

Varmt hår

Sitter äntligen ner för första gången idag. Är ledig men ändå har dagen gått i ett. Känns lagomt onödigt, men men.. Ett styrkepass med Jessica i morse på SATS som följdes med fika på stan med janni. Därefter buss hem och sedan upp till Beccas salong för klippning av Per och lite girltalk. Becca och Johan har precis fått en lägenhet mitt i stan. En tvåa på 70 kvadrat. Jag är lagomt avundsjuk! Har själv börjat kolla runt lite och räknar med en flytt i sommar om något bra dyker upp. Vill inte ta vad som helst nu när jag bor i en nybyggd lägenhet. Gärna någon centralt som inte är alltför gammal, trång. Är väl vad de flesta letar efter så man ska väl ha lite tur också. Ska kika in och kolla om något har dykt upp på sidorna. Becca var också grymt imponerad av mitt nya hår. Färgade, slingade och klippte mej förra veckan. Behövdes verkligen, så nu har det en liten varmare touch. Jag är helnöjd. Förresten så har min kära fru som flyttat till stockholm börjat blogga. Kika in på metrobloggen.se/sandreasson.

Ny bloggare?

Okej... Det är nästan två månader sist jag var här och uppdaterade. Bra bloggare. Verkligen... Har ju fått höra ett och annat klagomål om man säger så. Tänkte väl i ärlighetens namn lägga ner det eftersom jag tyckte mej inte ha tid för att skriva. Men lättpåverkad som jag är var jag efter en kväll med massa bloggläsande tvungen att logga in på min egna sida igen. Efter lite runtklickande där jag faktiskt såg att det är en del människor som fortfarande besöker mig bestämmde jag mig för att skriva lite igen. Så nu sitter jag här, ursäktar mig och lovar att bli en bättre bloggare...
Inget radikalt har väl egentligen inte hänt sen jag skrev sist. Det har varit jul, nyår och lite andra helger. Men det känns som ganska längesedan nu. Fotbollen har draigt igång på lite mer allvar. Det känns bra och jag tror det är nyttigt för mig att komma dit även om jag jobbar sena dagar. Man mår så mycket bättre av att röra på sig, träffa alla och få ur sig lite aggressioner på planen :) Helgen har varit ganska så bra. Igår var jag mamma, pappa och Lena nere i LInköping hos David och Anna. David är klar utbildad lärare nu i januari så det firade vi med god mat och tårta. Idg har det varit jobb, träning på SATS och lite övningskörning. Inte kört på två månader men det gick bra ändå. Vore ju inte fel att fixa det där körkortet snart. Känns lite tragiskt att jag har kunnat haft det i ett och halv år nu... Men men får väl se det som att jag har prioriterat andra saker... Eller ja nått åt det hållet, känns ju skönare att tänka så i alla fall... Dags för fika. Blev ganska så långt ändå... Kanske inte ska lägga ribban för högt heller.
Puss


RSS 2.0