090226

Torsdakväll.. Jag hade som val att åka hem till mamma & pappa ( ja och Davd då också, han bor ju där numera haha) & titta på hockey men jag kände att orken inte riktigt fanns. Ska försöka få lite plugg gjort. Har köpt mej lite godis.. Tänkte att det kanske går lättare då...? Men innan jag proppar i mej det måste jag få lite kvällsmat i magen. Imorgon har jag ledig dag men ska vara på jobbet för frukost och skoutbildning klockan 8! Lite mysigt faktiskt. Då sover man inte bort dagen iaf!

Lycklig!

Den 25:e idag. Alltid lika skönt att se nya pengar rulla in på kontot. Ivrig som jag var stod jag på Scoretts dörr redan klockan 10 i morse och köpte ett par skor som ja la undan igår. Blev alldeles överlycklig när jag hittade dem igår eftersom jag har svårt att hitta höga skor som passar. Nästan alla 36:or blir för stora men som tur är har Scorett en liten 35-hörna. Mamma var med och sponsrade lite på dom också, hon tyckter synd om mej och mina fötter. Haha. Därefter cyklade jag till SATS för lite träning innan jag började jobba. Ikväll är det Grey´s igen. Bästa timmen på hela veckan!


Fettisdag?

Tisdag idag igen. Plugg och tvätt, precis osm vanligt. Bra med rutiner. Kom precis på att jag glömde lägga i tvättmedel i ena tävttmaskinen så jag får tvätta om den. Bra! Mamma är ledig idag, hon har ju sportlov denna vecka. Så jag hoppas att hon ska komma med sallader och semlor sen o hälsa på. Hon vet själv inget om mina planer men jag tror inte hon tackar nej till lite tid med mej! Nu ska jag ner i tvättstugan sedan ska jag lära mej köplagen!

Är det fettisdagen idag förresten?


Efterlängtad!

Nu är det snart dags.. Premiär för Män som hatar kvinnor. På fredag klockan 21 sitter jag & Sanna bänkade i biosalongen för den efterlängtade filmen. Har du inte läst boken rekommenderar jag att göra det innan du ser filmen! Hur bra som helst. Ska börja i bok nummer två när jag får det lite lugnare i skolan. Söndag idag. Ska plugga en sväng nu sedna ner till Waynes för söndagsfika och lite updates med tjejerna.



090221

Nu är snart min hatvecka över. Och med hat menar jag inte direkt att något hemskt har hänt utan snarare att det är min mest inbokade vecka i månaden. Jag har jobbat långa dagar på jobbet och bara varit ledig i tisdags då jag sattoch plöjde lagar hela dagen. Men nu ihelgen är jag ju i alla fall ledig! ¨

Igår var jag, Sophie & Louise ute en sväng. Vi var först på förfest hos Jessica med ett stort gäng och skulle sedan bege oss till Nöjes. Det blev inte lyckat. Vi var inte särskilt sugna på att betala för att se Backyard Babies så vi tänkte hänga till i schlager och bowlingbaren. Schlager var helt stängt och bowlingbaren nästan tomt på folk. Så där satt vi ett tag innan vi beslöt oss för att ta taxi in till stan igen och köpa natmat på Subway. Och det blev desto bättre. Kommer bli farligt att bo granne med dom!!

Idag har det varit lite städdag här. Moppat golv & varit duktig. Men det behövdes. Såg ut som ett bombnedslag när vi vaknade i morse! Ikväll blir det mys med schlager & Sanna. Men först återstår det att skura badrummet!



Jag o Jess, en liten mer lyckad kväll på nöjes!

Veckan

Numera vecko-uppdatering på denna blogg? Lagomt intressant kanske. Fredag igen & hur fort går inte veckorna? Känns som jag alltid påpekar det men det är så sant. Fast mig gör det inte särskilt mycket nu. Vill mest ha vår och ljusare tider även om solen har lyst de senaste dagarna. Veckan har mest bestått av träning, plugg & jobb. Som vanligt.. Nu sitter jag här och väntar in tiden. Ska möta min älskade flickor på Hemköp om en stund. Handla en massa gott och sedan dö i soffan ungefär. Det är planerna för kvällen. Ihelgne vankas jobb & imorgonkväll hockey. Hoppas på en liten bättre uppdatering här också... Puss

Ledig lördag!

Godmorgon. Haha jag sov visst lite länge. Sitter och äter rostat bröd och dricker mitt kaffe nu. Idag är det ledig lördag! Ska ner till SATS om ett tag för kondition. Har tränat på bra i veckan men kondition har det fuskats lite med. Så det får bli ett springpass på löppbandet. Ikväll kommer det tjejer hit! Melodifestivalen drar ju igång, det får man inte missa! Sen blir det nog angtagligen Nöjes/Ankan. Nu ska jag sätta fart, så dagen inte spruinger ifrån mej. Hej hej!

Börja springa!

I morse hade vi clinic på Bergvik, pulsklockor ifrån Suunto. Riktigt intressant & lärorikt. Gissa om jag blev sugen på att ha en på min arm? Frågan är bara om man har någon användning för den? För jag menar så mycket är jag ju inte ute och springer direkt. Men kanske kan det var en sporre till att börja, speciellt nu när våren snart är här & det blir lättare att ta sig ut. Smart nog var jag ju också att kläcka till säljaren att det skulle vara väääldigt snygg om alla i butiken gick med en Suunto-klocka (läs ge oss ett bra pris på dina klockor...).

Tisdag igen! Plugg alltså. Kaffet är upphällt så är bara att öppna böckerna... Tur att MTV håller sällskap.
Puss



Fetis-kväll!

Idag var det ljust första gången jag gick från jobbet på mycket mycket länge. Underbart! Första februari idag också, det går åt rätt håll. Igår kväll var det trevligt även om vi inte såg någon film. Blev en massa klip från youtube istället. Och det är ganska så roligt det med. Sen åt vi en hel del. Pizza från Fontana, chips, dipp, naturgodis & smågodis. Min mage var lite svälld när jag skulle sova. Har ju ungefär hälften av allt gott kvar här på bordet, perfekt tills ikväll. Då går det ju nämligen två bra filmer på tv. The Holiday & Beck. Men nu ska jag brygga kaffe & öppna skolböckerna.

RSS 2.0