Sondag!

Tiden pa resan gar alldeles for fort! Nu har vi bara en vecka kvar. Tycker det var nyss vi stod pa tagstationen i Karlstad, redo att aka. Det har varit bra dagar i San Sebastian. Igar hangde vi pa stranden och pa kvallen var vi ute och testade utelivet. Blev att vi testa massa oliak barer istallet for en stor klubb, kul med omvaxling. Idag har vi bara tagit det lugnt. Vadret har varit mule sa vi har strosat lite pa stan. Tyvarr var alla affarer stangda eftersom det ar sondag. Kakade hamburgare och drack cola pa en mysig uteservering. Uppskattat! Har kunnat tvatta tva maskiner tvatt pa Hostlet ocksa. Skont att fa frascha upp sina klader lite.

Nu tittar vi pa Eurotrip tillsammans med vara rumskamrater, tva killar fran USA. Passande film. Imorgon tar vi eftermiddagstaget till vart sista stop, Barcelona. Innan dess ska vi agna oss at shopping.
Nu ska jag aterga till filmen!

Kommentarer
Postat av: jessica

Vad kul att ni har det bra tjejor! Det ä så tomt här hemma utan er, men snart är ni hemma!:D:D Bäst att sola lite solarie innan ni är hemma, här regnar man bort! blä. Pusspuss!

2009-06-15 @ 11:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0